Szórakozás

Újabb fideszes politikusokat bírságoltak meg a kampányuk miatt 19-10-03

Újabb Fideszes politikusokat bírságoltak meg, amiért gyerekekkel kampányoltak. A Győri Ítélőtábla fejenként 345 ezer forintra büntette Borkai Zsolt győri polgármestert és az egyik helyi önkormányzati képviselőt, mert kivezényelt iskolások körében adtak át egy futópályát. A Fidesz szerint az ítélet érthetetlen, és az Alkotmánybírósághoz fordulnak. Az MSZP-nél azt mondják, a gyerekeket lényegében egy reklámfilm forgatásához használták fel, amiről a szüleik nem is tudtak.
www.rtl.hu/hirek

Megjegyzés 

 1. Krisztián Kőrösi

  Krisztián Kőrösi

  15 napja

  Érthetetlen. Mg mindig vannak törvényes keretek? (Mondjuk nem mintha különösebben érdekelné őket hogy pár százat adópénzből épp bírságra kell majd küldeniük.)

 2. ratkooporonty

  ratkooporonty

  15 napja

  Hendrix: "Nagy elnyűtt város. Minden rossz, ami itt történik." Győr, meg a sportos élet. Zsigai Klára írónőt úgy lakoltatták ki, mint ázott kutyát a régi tanácsházi moslék-magyar hanyagsága miatt, amit a "magyar" jog nem vett figyelembe. Emlékszel még a kádári tanácsi és szolgálati lakásokra? Ugye milyen kicsi volt köztük a különbség? Na, a Zsigai család leadott egy tanácsit és figyelmetlenségből szolgálatit kapott helyette, ami "magyar" demokráciás kilakoltatásukhoz vezetett és mivel belekapaszkodott a kilincsbe amikor a REND magyar őre ráncigálta kifele, és mivel zsigerből érezte a büdös szájszagú magyar, hogy istenellenest mível, így fejét vesztve "idegállapotba" került és eltörte néhány csontját a negyven kilós nőnek, amit hatóssági közeg elleni erőszaknak minősült.l Nem szégyelled magad? Magyar?! Na és most? 345 ezer forint KÖZPÉNZ MEGY MOST A LEVESBE. A suttyó magyar bármije közpénz.

 3. Dani Szabó

  Dani Szabó

  15 napja

  helyes a szègyentelen korrupt csalókat felkell jelenteni figyelni rájuk mert mocskos aljas módon játszanak

 4. Janos Morar

  Janos Morar

  16 napja

  Gyerekek a kampányba nem férnek bele /látsd a vezér/. Kár erőlködni ha a 'kupi' is jelen van. Első a család.

 5. Alajos Kalapos

  Alajos Kalapos

  16 napja

  Nagyon nem tetszik a szociknak, hogy épül, szépül az ország. Megy a hisztéria ezerrel.

  • Ж. ВЛАДИМИР

   Ж. ВЛАДИМИР

   14 napja

   Mit rádtámadtak a baloldali 6%- os csicskák. :D Nagyon jó látni a vergődéseiket! :D

  • Wa Lucky

   Wa Lucky

   15 napja

   Sotet vagy kalapos!

  • Sándor Molnár

   Sándor Molnár

   15 napja

   Te kalapos ostoba,miből szépül az ország,?????? Szocikról beszélsz,Akkor nehagyd ki viktorunk komcsivdzüleit sem mert ők èpp a kommunizmusból gazdagodtak meg,mint pártbizotsági tagok. Mosd már ki s szemedből a csipát te igen buta!!!!!

  • Andras Fedor

   Andras Fedor

   16 napja

   Van kalapja mi értelme van ha a csóró egy palotában lakik és alig van mit ennie ? Mi értelme van annak , hogy fákat vágnak ki és mindent terkoveznek ? És a 40 cm-s kilatonak 40 misiert v egy falu közepén egy szökőkutnak amikor még jarda sincs ! A turisztika érdekében ami majd' minden része a nemzet veje és penztaros Lőrinc erdekeltsege !?

Következő