Kötöttfogás 74. - Jó író, rossz író, náci, nem náci?

A Kötöttfogás 2020. február 6-i adása. Műsorvezető: Pörzse Sándor. Vendégek: Csintalan Sándor, Horváth Gábor, Konok Péter és Szerető Szabolcs. Szerkesztő: György Zsombor.
Témák:
- NAT: Jó író, rossz író, náci, nem náci? Szegény Ottlik Géza meg a határon. És meddig terhelhetők még a diákok?
- Szabó István, Schmidt Mária és az ügynökmúlt hosszú árnya
- Jakab Péter nem szereti a mazsolát - egy lista, két lista, mivel van nagyobb esély leváltani a Fideszt, illetve értik-e az emberek, hogy miről van szó egyáltalán?
- Mediterrán hangulat - hogyan maradhatott ki egy spanyol luxusvilla a kispesti vagyonkezelő MSZP-s igazgatójának vagyonnyilatkozatából?

Megjegyzés 

 1. Matyi Hüvely

  Matyi Hüvely

  4 napja

  Megint összegyűlt a trágya az árokparton. élen egykor náci, ma bolsi Pörzsölő takony Sanyival. Hogy nyalta Lévai Anikó talpát ez a gerinctelen senki. Sem akkor, sem ma nem tud baki nélkül elmondani három mondatot. Köpedék!

 2. Zoltán Rákos

  Zoltán Rákos

  9 napja

  Perjés hol van?Lehugyozták? Fasszkalapok erről pofázatok!

 3. Orgi Mester

  Orgi Mester

  9 napja

  6:59 "kimarad a tatárjárás" magyarkozlony.hu/dokumentumok/3288b6548a740b9c8daf918a399a0bed1985db0f/megtekintes Muti meg hol!!

 4. Végh Tamas

  Végh Tamas

  10 napja

  Mindenki butapesti? Vágjátok, hogy mi van az országban...

 5. Gyula Szűcs

  Gyula Szűcs

  10 napja

  Csintalan sajnos túl sokat beszél, se füle se farka az egésznek, és még trágár is. "agyfaszt kapok tőle, csessze meg!" :( nem lehetne, hogy ő csak az élő haknikon legyen ott, mint Puzsér meg Dévényi,, és a műsorba valaki mást hívni helyette? :(

 6. Robi Redford

  Robi Redford

  10 napja

  Rossz! Rossz! Rossz! Minden rossz! Az egész világ rossz! Fidesz? Rossz! Az egész élet rossz. Szövegminőség? Rossz! Bármi történik, rossz. NAT? Rossz! Van valami ami jó? Nincs. Minden rossz!

 7. zsolt kovács

  zsolt kovács

  11 napja

  A finnek nem szinkronizálták a filmeket, így a feliratozást olvasni tudják és idegen nyelvet is tanulhatnak....De azért Colombo Szabó Gyula nélkül dupla nulla....Robog az úthenger !!!

 8. zsolt kovács

  zsolt kovács

  11 napja

  A magyar nyelv a legtökéletesebb, ezen a nyelven lehet a legjobban kifejezni a világot. Olvassunk inkább Arany Jánost !!! (Vagy Varró Dánielt, esetleg Rejtőt)

 9. zsolt kovács

  zsolt kovács

  11 napja

  Colombo-t a NAT-ba!!!

 10. zsolt kovács

  zsolt kovács

  11 napja

  Minden jó a NAT-ban, csak ne legyünk már finn-ugorok !!!!

  • Vilmos István Koszper

   Vilmos István Koszper

   9 napja

   @zsolt kovács Ővele se?

  • zsolt kovács

   zsolt kovács

   9 napja

   @Vilmos István Koszper Pap Gáborral nem ért egyet ....

  • Vilmos István Koszper

   Vilmos István Koszper

   9 napja

   @zsolt kovács Nem értek veled egyet.

  • zsolt kovács

   zsolt kovács

   9 napja

   @Vilmos István Koszper A nyelvünk sem !!! Habsburg eredet-politika.

  • Vilmos István Koszper

   Vilmos István Koszper

   10 napja

   Nem mi vagyunk a finnugorok, hanem a nyelvünk.

 11. Dániel Kovács

  Dániel Kovács

  11 napja

  Az oktatásról, a NAT-ról, meg a hasznos ismeretekről...kb. egy hete sincs! Egy meló kapcsán egy 12 osztályos iskola informatika tanárával melózunk náluk, az informatika teremben... Bejön egy kis csillogó szemű, értelmes, 11-edikes, TEHÁT 17 éves kislány. Látszik, hogy értelmes, nem egy elveszett gyerek... Egy esti sport meccs kapcsán megkérdezte a tanár ismerősömet, hogy hát ő is megy-e rá, mert Bp. határában lesz, ill. közig határon kívül, esetleg el tudná őket is vinni-e, a barátnőjével, kocsival. Mire a tanár ismerősöm, mondta nekik, hogy ő már ott kint lakik, onnan megy, de jöjjenek ki, vonatjegy a Déliből nekik, diákkal kb. 2-400 Ft...és utána ő majd hazahozza őket... És erre a kiscsaj olyat mondott, hogy majdnem leszédültem a székről: - De hát hogy kell vonatjegyet venni?! Én nem tudom, hogyan kell... És ez egy amúgy értelmes kis leánka, egy nem lepukkant környékről, vagy éppen elitiskolából, akit eddig életében csak kocsival hoztak-vittek... ÉN ÉRTEM, hogy az irodalom, stb. QRVA FONTOS, de NEM KELLENE ELGONDOLKODNI AZON IS, hogy MILYEN VALÓS, az ÉLETBEN FELHASZNÁLT, KONKRÉT GYAKORLATI ISMERETEKET KAP MA EGY ált. isk. meg gimnáziumi diák?!?!?

 12. Toleráns Liberáncs

  Toleráns Liberáncs

  11 napja

  "1940. szeptember 10.-én a falunkon keresztül visszavonuló román csapatok kifosztották a házunkat, elvitték a marháinkat, lovainkat, disznóinkat, lelőtték az egyik csordapásztort és megsebesítették a másikat. Szeptember 11-én, délután a magyar csapatok megérkeztek és elfoglalták az új határt. Mivel a mi házunk volt az egyetlen nagy ház a környéken, négy vendégszobánkat ideiglenesen lefoglalták főhadiszállásnak...„ Ezután Wass Albert egyéb teendői és kötelezettségei miatt elutazott, több hétig nem tartózkodott otthon, majd kisfia betegségének hírére tért haza. A gyermek sajnos elhunyt, a temetés után feleségével pedig újra elutaztak. Távolléte alatt a magyar honvédség letartóztatott hat személyt, négy románt és két fiatal magyar zsidó lányt. A visszaemlékezések és utólagos rekonstrukciók alapján négy fogoly szökni próbált, őket Cege határában lelőtték. Hogyan keveredett ebbe mégis bele Wass Albert neve? A válasz viszonylag egyszerű. Az ügyet évekkel később elkezdték kivizsgálni, tanúkat hallgattak meg, akik valóban emlegettek egy bizonyos groful Wass-t (Gróf Wass), aki felbujthatta a honvédeket. Azonban a hatóságok nem tudták eldöntetni, hogy az idősebb vagy a fiatalabb gróf lehetett a felbujtó, így nemes egyszerűséggel mindkettőt hadbíróság elé állították. Későbbi visszaemlékezésekből azonban kiderül, hogy csak Wass Endrét látták az esemény előtt / után, Albertről nem tesznek említést.A vád szerint mind a ketten háborús bűnösök. A vonatkozó szakirodalmak azonban ennek a létjogosultságát is vitatják, ugyanis 1940-ben Magyarország, és Románia nem álltak háborúban egymással. Mind a két ország a németek szövetségese volt. Emiatt a „háborús bűnös” vád nem áll biztos talpakon.A vád ennek ellenére már ekkor gyökeret vert, és ezt a későbbiekben kiirthatatlannak bizonyult: Wass Albert felbujtotta a magyar honvédeket, hogy zsidókat és románokat mészároljanak le."

 13. Rossi07

  Rossi07

  11 napja

  Szabó Istvánnal is ugyanaz a baj, mint a NAT irodalmi részével: a kettős mércét egyszerűen nem tudja félretenni senki. Egy normális világban amikor szóba kerül a művészet, akkor azt saját kontextusában értékelik, kizárólag a művészi teljesítmény figyelembe vételével. Aztán hogy adott művész emberileg mennyire elítélendő, döntse el mindenki saját maga. De hát ez nem egy normális világ, a kettős mérce pedig messze nem csak Magyarországra jellemző.

 14. Pisti Isti

  Pisti Isti

  12 napja

  Iskola a határon volt az a könyv, amivel megszerettem az olvasást... azért vannak a gyerekek túlterhelve, mert minden idejük elmegy a facebookozásra, youtubeozásra ... minecraftra, fortnitera, stb...alig jut idő másra..szegények... Hülye Konok, amióta élünk azóta így van minden, legfeljebb az zavarhat téged, hogy amit eddig Magyar Bálinték csináltak az nem marad. Természetesen ti üvöltöttetek a legjobban hogy az oktatás mélyponton van...ezen most változtatnak...most az a baj.. Konok te egy szimpla anarchista vagy, kár beléd..

 15. Zoltan Horvath

  Zoltan Horvath

  12 napja

  A 7 éves fiam igényesebb videót csinál. Undorító volt meg nézni ebből 20 másodpercet

 16. Károly Jülek

  Károly Jülek

  13 napja

  Zsidózás a parlamentben? Felhördülés a jobbikos hozzászólására Pörzse Sándor a finnugor történelemhamisítás leállítására szólította fel a kormányt, majd L. Simon László államtitkár reakcióját követően olyan viszontválaszt adott, amelyre L. Simon csak annyit mondott: szomorú, hogy "az egész kérdését a zsidókérdésre tudta kivezetni". Pörzse Sándor (Jobbik) azt kérte a kultúráért felelős államtitkártól, hogy állítsa meg a finnugor történelemhamisítást, amelyik "közel 150 éve zajlik Magyarországon". Hangsúlyozta, hogy a kormány 150 millió forinttal támogatta a Magyarországon rendezett finnugor konferenciát, amivel csak "egy bökkenő van, hogy nem vagyunk finnugorok". L. Simon László azzal kezdte felszólalását: "nehéz helyzetben vagyok, mennyiben vegyem komolyan a kérdését és mennyiben válaszoljak erre komolyan". Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a Finnugor Népek VI. Világkongresszusának megrendezését nemzetközi intézmények rögzítik. Véleménye szerint a kongresszusból az ország csak profitálhat és gyarapodhat, "függetlenül attól, hogy önnek igaza van vagy nem". Azon nem érdemes vitatkozni, hogy a magyar nép genetikailag finnugor-e, mert nem az, de a magyar nyelv finnugor eredetű - zárta szavait. Több képviselő is bekiabálással kísérte Pörzse Sándor viszontválaszát, amelyben úgy fogalmazott, hogy a finn autóversenyző Mika Hakkinent, a szocialista Steiner Pált és őt magát nehéz "elképzelni unokatestvéreknek". Újhelyi István levezető elnök arra kérte a képviselőket, hogy tartózkodjanak az ilyen jellegű megnyilvánulásoktól. L. Simon László is úgy fogalmazott, szomorú, hogy Pörzse Sándor "az egész kérdését a zsidókérdésre tudta kivezetni".

  • Károly Jülek

   Károly Jülek

   13 napja

   Most kritizálod a Nemzeti tantervet??? :D :D :D :D :D

 17. Loránd Ternesz

  Loránd Ternesz

  13 napja

  konok nevű történelemhamisító jó szokásához és "szakmájához" híven megint folyamatosan hazudik és történelmet hamisít. Wass Albert NEM náci és pont Művei és élete is ezt bizonyítja.

 18. Lajosom Kovács

  Lajosom Kovács

  13 napja

  Annyira unalmas már ez a gyurcsányutálat...ezek jobban utálják mint Orbánt...vagy a kormány kezdi őket finanszírozni...érdekes

  • András KISS

   András KISS

   13 napja

   Gyurcsány a magyarellenes Sátán.

 19. Frank Papo

  Frank Papo

  14 napja

  Most a kotottfogas musort nezem, vagy Csintalan ur onallo estje lathato....... kivagyok....

 20. Frank Papo

  Frank Papo

  14 napja

  Jaj ez a Csintalan, a nagy tudalekos, okoskodo, elveszi az egesz musoridot.

 21. Dániel Kele

  Dániel Kele

  14 napja

  követelm Mátyás király azonnal kerüljön be a NAT ba, mint román király !!!!!!!!!!

 22. Tibor Vincze

  Tibor Vincze

  14 napja

  Konok rabbinak inkább foglalkozzón a tórával !

 23. Carlos Carlos

  Carlos Carlos

  14 napja

  Ez most szar volt

  • minifik

   minifik

   14 napja

   az

 24. Kremeny Sandor

  Kremeny Sandor

  14 napja

  Bár az új NAT-tal kapcsolatos vitára 15 perc is jutott - nem lekicsinyelve az irodalom szerepét- sajnálatos,hogy még ezen a fórumon sem ejtettek egyetlen szót sem a természettudományok szerepének újabb megnyírbálásáról.

 25. Sandra Myers

  Sandra Myers

  15 napja

  a tökéletes partnernek való ígéret csak egy nagy hazugság, a marsdhacker@gmail.com vagy a marsd.h az Instagram-ban ezt megmutatta nekem, nem az, hogy támogatom a hackelést, de megkapta a szükséges egyértelműséget és bizonyítékot arra, hogy nem vagyok őrült

 26. Levente Tápai

  Levente Tápai

  15 napja

  Wass Albert a kedvenc íróm volt, egy igazi tisztességes nemzeti érzelmű ember, aki végig hűséges maradt a hazájához, ellentétben veletek. Pörzse, benned csalódtam a legnagyobbat! Amikor 2004-ben találkoztunk a Mansfeld Péter szoboravatón Bayer Zsolttal együtt, akkor is így beszéltél volna róla? Biztos, hogy nem. Akkor még helyén volt az eszed. Csintalan, te aki olajmaffiózó voltál, végig jártál minden pártot és a magyar közélet egyik legjellemtelenebb embere vagy, neked van erkölcsi alapod szárdra venni Wass Albertet. Szerető Szabolcs neked azt üzenem, hogy élvezettel olvastam a cikkeidet egykor a Magyar Nemzetben és hallgattalak a Hír Tv-n. Hogy ülhetsz ezek között. Már te is olyan romlottá váltál mint ők. Szégyeljétek magatokat, az igazi nácik ti vagytok.

  • Miklós Pánczél

   Miklós Pánczél

   14 napja

   Levente Tápai 👍

 27. John Aybier

  John Aybier

  15 napja

  Náci vagy nem náci Wass Albert százszor különb magyar volt mint az asztalnál ülők együtt véve, különösen ennél a csöves konoknál.

 28. Havasi István

  Havasi István

  15 napja

  Pörzse Sanyinak nem tudom honnan jött ez a Han Solo cosplay 5let, de nem áll neki rosszul.

  • minifik

   minifik

   14 napja

   besirtam :D

 29. Attila Kasnyik

  Attila Kasnyik

  15 napja

  Ez a musor nem kulonb a szabadfogastol.Ugyannak az eremnek a ket oldala.

 30. Fer Iron

  Fer Iron

  15 napja

  A Fityess hatra dőlhet és pipázhat a kandalló mellett... az ellenzék marakodása nem szűnik...., most félidőben kellene egy előválasztás közöttük, különben semmi esélyük....

 31. Gergely DrNemeth

  Gergely DrNemeth

  15 napja

  Iskola a város szélén

  • zsolt kovács

   zsolt kovács

   11 napja

   Az iskola legyen a város közepén!!!!

 32. _ _1atom

  _ _1atom

  15 napja

  Pörzse Szittya barátom.

 33. Magyar

  Magyar

  15 napja

  Az ellenzéknek egy feladata van, találni egy közel olyan karizmatikus politikust, mint Orbán Viktor, de ez belátható időn belül nem megy!:) Egyelőre az ellenzék csak csaholni tud, meg falkába tömörülni mint a hiénák! Na, de egy oroszlán legyőzéséhez azért több kell!:))

 34. Magyar

  Magyar

  15 napja

  Néztem ,de már nem bírom tovább! Ezt a sok egoista tulkot! Még mindig el vannak foglalva az oktatással holott ők már ebből a műfajból, már rég kikoptak!! Egyben van igazság, hagyjuk meg a jogot a diáknak, hogy ez érdekli, avagy sem! A diák nem egy bélszín, vagy egy rostonsült amit kényem kedvére fűszerezek!!! Ők a mi jövőnk, és qrvára nem mindegy ,hogy elsózod vagy nem!:)) Javaslom ésszel emberek, nekünk nem az a dolgunk, mint ezeknek a szófosóknak, hogy kijelöljük az utat, hanem az , hogy segítsük őket ezen az úton!Mint nálunk xokás, kerül, amibe kerül!:)))

 35. Magyar

  Magyar

  15 napja

  Egyébként meg ez a magyar hangos szabolcs, na mi lenne ha nem más hátán próbálna felmászni, ne másokat szapulja, domborítsa ki a saját érdemeit!:)) Ja, hogy olyan nem van!:)) Hát sorry!:))

  • Magyar

   Magyar

   15 napja

   @Santa Cruz Ju- hé Te viszont a csúcsok csúcsa vagy , majd szétrobbansz a nagy öntudattól! Közben nem látod a fától az erdőt! Gratula!:)))

  • Magyar

   Magyar

   15 napja

   @Santa Cruz Persze , hogy bocskoros vagyok, de az legalább meghatározható, de, hogy te ki vagy gender baby, netán ajtókilincs?:))

  • Santa Cruz

   Santa Cruz

   15 napja

   Te miért nem magyarul írsz gyökér? Bocskoros vagy tuti. "Olyan nem van" Bazdmeg ez a komment pont olyan, amikor a teljesen hülye analfabéta okoskodik. Ne égesd magad Madzsarescu József!

 36. Magyar

  Magyar

  15 napja

  Egy egészséges családban, jó eséllyel egy egészséges gyermek nő fel....vele szemben ti labdába nem rúgtok agyamentek! Ti lúzerek, nem az oktatáson múlik, hogy ti mit akartok a fejébe tömni, hanem azon, hogy ő mit hajlandó befogadni! Ettől éppen Dobó István neki nagyobb hős lesz, mint Batman, vagy Superman! És ha összexarjátok magatokat felsőbbrendű értelmetlenség akkor is így van!:))

  • Miklós Pánczél

   Miklós Pánczél

   14 napja

   József Magyar 👍✌️

 37. mojszi

  mojszi

  15 napja

  Két lista = több ellenzéki szavazat!!!! Az egyetlen lista mellett kardoskodók kizárólag a fidesznek kedveznek! Van, aki Gyurcsány miatt van aki az mszp miatt nem fog szavazni akkor, ha egyetlen lista van. Gondolni kell a lepattanó, nem fanatikus fidesz szavazóra is, leszakítás nélkül nincs ellenzéki győzelem! És ezek esélytelen, hogy egyetlen listára átszavaznának. Az mszp meg a dk jobban tenné, ha nem kezdené el hülyíteni a szavazókat az egyetlen listával. Sajnos látom, hogy sokaknak fogalmuk sincs arról mit jelent a listás szavazat, hogyan működik, ezért benyelik az egyetlen lista szükségességét. Hatalmas a felelősség van azokon, aki tudatosan és hazug módon azt terjesztik, hogy az egyetlen lista a legjobb megoldás. Miközben ponztosan tudják, hogy két listával lehet kimaxolni a legjobban a szavaztokat és becsatornázni valóban az össszes lehetséges ellenzéki szavazatot. Az igazság az, hogy Gyurcsány és az mszp fél az összeméréstől. Fél attól, hogy a másik lista jobban fog náluk szerepelni és az nekik jelképes vereség lenne. Ott tartunk, hogy már megint nem a legjobb esélyt szeretnék felkínálni a kormányváltásra a választóknak, hanem a szaros önös érdekek mentén terelgetik a folyamatokat. Hogy ennek az a vége, hogy nyer a fidesz? Hol érdekli őket.... Egy ellenzéki lista = garantált fidesz győzelem 22 ben.

 38. Magyar

  Magyar

  15 napja

  Ti is jártatok iskolába ki így, ki úgy mégis felnőttetek! Hogy mi lett belőletek azt hagyjuk...De most ti akarjátok irányítani a gyerekeinket? Nem gondoljátok, hogy nekik is meg kell tapasztalni azt, amit meg kell? Egy qrva boomer banda"!:)))

 39. K 44

  K 44

  15 napja

  Konok kibaszott unalmas már az anti-nemzeti dumájával és, hogy miért nem érti miért kell a gyerekeknek hazaszeretetre nevelő és a magyar identitást erősítő költők és írók műveit bevenni a NAT-be. Minden sikeres nemzet arra neveli a gyerekeket, hogy igen is legyenek büszkék és ők a legjobbak. Igen rengetegen meghaltak azért, hogy ma ezt a sok szart amit mond magyar nyelven mondhassa ki. Talán nem baj, ha vannak még emberek akik ugyan azt megtennék.

  • KRASADAM6666

   KRASADAM6666

   13 napja

   @K 44 Érzékeltetni szerettem volna, hogy nem attól függ az ember boldogsága, hogy mi az anyanyelve. Az csupán egy körülmény, amihez életünk során automatikusan igazodunk, természetessé válik. Ha más lenne az anyanyelvünk, akkor a nemzeti büszkeségünk is aszerint változna.

  • K 44

   K 44

   13 napja

   @Lajosom Kovács akkor ezek szerint amerikában, a skandináv országokban nyilasokat nevelnek évtizedek óta :D rendben lajosom :D

  • K 44

   K 44

   13 napja

   @KRASADAM6666 latom nem sikerült értelmezni a leírtakat. Pont az olaszt, franciát hozza fel példának, ahol többszörösen igaz az amit leírtam? Az olasz, francia pont nem tanul meg más nyelven ha csak nem feltétlenül muszáj. Ez nem azt jelenti, hogy azt hiszi jobb más népeknél, csak egyszerűen büszke a nemzetiségére.

  • Lajosom Kovács

   Lajosom Kovács

   13 napja

   Na ez meg aztán tényleg nyilas duma

  • KRASADAM6666

   KRASADAM6666

   14 napja

   Miért lenne probléma, ha a mai gyerekek nem magyarul beszélnének, hanem mondjuk németül? Kevésbé lennének boldogak? A szüleik kevésbé szeretnék őket? Kevesebb barátjuk lenne? Miért hazudjuk a gyerekeinknek, hogy ők a legjobbak a világon? Egy német gyerek nem olyan ügyes? Egy brit, egy olasz, egy ausztrál, vagy egy francia gyerek nem lehet olyan értelmes? Más nemzet gyermekeiben nincsenek meg azok a képességek, mint a magyar gyerekekben?

 40. Magyar

  Magyar

  15 napja

  Tényleg kell ez a sok szófosó nekünk?:)) Amúgy jól elvannak nem de bár?:)) Másrészt azt hisze nem koldulnak az utcán!:)))

  • Magyar

   Magyar

   15 napja

   @Santa Cruz Bezony, hogy irigy vagyok, hülyeséget én is tudok, mégsem fizetnek érte!!:)) Tényleg miért is nézem? Talán arra várok hogy a libsiknél. egyszer véletlenül felcsillan az isteni szikra!:)) Reménytelen?:))))

  • Santa Cruz

   Santa Cruz

   15 napja

   Kötelezett téged rá valaki, hogy nézzed? Miért kellene koldulniuk? Irigy vagy rájuk vagy mi a f@szom?

 41. Péter Hermann

  Péter Hermann

  15 napja

  Konok VS gajdics vitát.... 😬👊

  • zsolt kovács

   zsolt kovács

   11 napja

   Vezeti Puzsér !!!

 42. Gyo Chess

  Gyo Chess

  15 napja

  - az orrBÁNnak s 'kedves' családjának, kizárólag csak Herczeg Ferenc műveit szabadna olvasnia . P.s. lefogadom azt hogy az ebben a műsorban résztvevők, - 'díszes nagy műveltségű társaságában' - hogy az ő magyar irodalmi műveltségük, nem hogy hiányos , hanem egyszerűen lyukas, 0 . ÁLLANDÓAN LEBUKNAK . Úgyhogy pofa súlyba . Pörzse Sándor meg Petőfivel kapcsolaosan, már többször elsütötte a középiskolás élményeit .Gratulálok ! 'Greetings from ' :'8 Alexandria Parade /S.Coogee/Sydney,N.S.W.,2034 Aus.

 43. Csakbetksszmok

  Csakbetksszmok

  15 napja

  OV+GYF=NER. Döbbenet, hogy ez iskolátott embereknek új.

 44. Zoltán Ács Sánta

  Zoltán Ács Sánta

  15 napja

  Csintalannak üzenem nem a politikusok szórakoztatják a közvéleményt az összefogással,hanem az újságírok kérdezik tőlük minden egyes alkalommal,tessék nekik osztani az észt

 45. Sopánka

  Sopánka

  16 napja

  Pörzse annyira ostoba, hogy ezt még dobra is veri. Sanyi már rég lejáratta magát, de még mindig vergődik.

 46. tilla A

  tilla A

  16 napja

  Az elején azt mondják "csak a győztes csatákat fogják tanítani" erre jobb szélen a csávó, "akkor nagyon rövid történelem lesz". Ebből is látszik, hogy fogalmuk sincs a magyar történelemről és hogy mennyire káros volt eddig a történelem oktatás. Ez volt az első olyan adás amit nem tudtam végignézni és valószínűleg tartani is fogom magam ehhez.

 47. tilla A

  tilla A

  16 napja

  Az oké, hogy az a négy tag magyarellenes, de te Pörzse? Tudsz még tükörbe nézni?

 48. viccország v mint

  viccország v mint

  16 napja

  Csintalan rögtön az elején: - Ehhez a hírhez nem akarok hozzászólni. Ezután 3 percig nyomja. :)) Sanyi b+😂 ✔✔✔✔

 49. Antal Kalász

  Antal Kalász

  16 napja

  -kezdve a misnától..., -bezárólag a talmudig... ( ! )

 50. Pál Burda

  Pál Burda

  16 napja

  Horváth Gábor úgy osztja az észt, hogy hiányosak az ismeretei pl. Finnország szovjet tartomány volt. NEM SEMMI

 51. Koppány Hunmagyar

  Koppány Hunmagyar

  16 napja

  Pörzse annyira fogyatékos szegény, hogy azok után kezd 64 foggal röhögni a nevet tévesztő Kunhalmin, hogy a műsor elején hatodszorra se sikerül neki helyesen idéznie az Iskola a határon címét...

  • András KISS

   András KISS

   13 napja

   Kunhalmin az utóbbi 4 évben 10szer fetrengtünk. " Folytat, ajtó, nevetőgörcsök, dadogások....)

 52. János Kovács

  János Kovács

  16 napja

  Aranyosak vagytok nagyon, mikor beszéltek folyamatosan arról, hogy most miként kéne tenni azoknak per pillanat, kiket ti megelőztetek, de nem tettétek, és most a saját hibáitokat kritizáljátok.Volt rá lehetőségtek és ídőtök, hogy helyesen cselekedjetek a közösség javáraElnézést, de Ti ebből jól megéltek, hogy kvázi bölcs kritikával éltek itt, és most.Gondolom tudjátok, hogy az MTA egyik első elnöke magyarul sem tudott.Kiváncsi lennék arra, hogy köztetek a Kommunista Kiálványból mit tudnátok idézni, mert én bár klerikális iskolába jártam ott kötelező volt tudni, hogy:Kisértet járja be Európát..........és a vége Világ proletárjai stb......Szóval Hölgyem és Uraim a történelmi ismeretekben legyenek kissé pontosabbak.A politikai érdek hőzöngést értékeljék át.Jó, ez Önöknél pénz kérdése, vagy az önmutogatás, ami a mai világban így üzemel, mert emberek vagyunk és valamiből élnünk kell.De így?Elvtelenül?Ahol a pénz ott a Haza?Mit szeretnétek Ti ott az asztal körül?Kaptatok lehetőséget, hogy elmondjátok a véleményeteket, de jövőképet soha nem adtok.Azonban kéne valami emberi hitelesség is.Tudjátok a jelenem a múltamban van, és a jövőm a jelenemben.

  • minifik

   minifik

   14 napja

   igazad van, de sajnos pusztaba kialtott szo

 53. Thomas Platina

  Thomas Platina

  16 napja

  Öntelt, okoskodó, demagóg, szellemileg-politikailag retardált, frusztrált, gyülölködö dilettánsok, akik Orbán csizmatalpától nem látják a horizontot, nyalogatják a saját és egymás lelki sebeit, ami abból adódik, hogy a magyaroknak az ö, - és az ellenzék maszlagára -, nincs szükségük. A "lumpen-elit önjelölt sztárjait“ láthatjuk és hallhatjuk.

  • A ccattone

   A ccattone

   14 napja

   Ennyire zavar, hogy műveltek? Igen, ez valóban ad egyfajta szellemi integritást. Egyszer majd próbáld ki!

  • Miklós Pánczél

   Miklós Pánczél

   14 napja

   Santa Cruz 👎

  • Miklós Pánczél

   Miklós Pánczél

   14 napja

   Thomas Platina 👍

  • Santa Cruz

   Santa Cruz

   15 napja

   Azt látjuk, hogy anyád-apád testvérek voltak. Megesik az ilyen.

 54. Alexsandor Müller

  Alexsandor Müller

  16 napja

  Minden ,,vezető'' hazudik, hogy megúsza a ,,kötelet''! Mi meg belenyugszunk... megalkuvók, árulók vagyunk...

 55. Gardner Garten

  Gardner Garten

  16 napja

  idiotizmus csúcsa ez a műsor!

 56. Havanna Joe

  Havanna Joe

  16 napja

  Mocsok egy műsor lett ez. Most már hónapok óta kivétel nélkül, Csintalan és Konok meg az éppen aktuális beugró agyhalott véres szájjal nácizza , fasisztázza a magyarok, de ami igazán a legalja, hogy csatlakozott hozzájuk Pörzse is. Most ami alapján ez a 3 agyhalott nácizza Wasst az két ok: az egyiket a románok találták ki, a másik meg hogy szélséjobboldali lapba írt, de ami igazán bántja őket az a Patkányok honfoglalása című írása. Ezek alapján akkor náci Kölcsey, Gárdonyi és Liszt is. Mindegyik bírálta a kiválasztott nép viselkedését...... És ami a legszőrnyübb hogy ehhez a magyargyalázáshoz a MAGYAR hang a nevét adja. Pár előfizetése meg is szűnt erre az évre.....

  • Miklós Pánczél

   Miklós Pánczél

   14 napja

   Havanna Joe 👍

  • Havanna Joe

   Havanna Joe

   15 napja

   @Lajos Cumeláger tapasztalat?

  • Lajos Cumeláger

   Lajos Cumeláger

   15 napja

   Tudtad, hogy Xanaxból már egész nagy kiszereléseket is lehet kapni?

 57. Last Hippie

  Last Hippie

  16 napja

  Semmi haszna ennek a fingfaragásnak.

 58. Agnes Beckmann

  Agnes Beckmann

  16 napja

  Az egész NAT egy szervezetlen, szakmailag nulla, amator munka. Az íróktól eltekintve jó példa erre, hogy szeptembertol már nem lesz technika tantárgy, DE a technika tanárok képzése még zajlik. Normálisak???

  • Orgi Mester

   Orgi Mester

   6 napja

   @Agnes Beckmann A linkek érdekelnek, meg a forrásmegjelölés. Nem a vaktába pofázás. Linket meg nem fogok keresni, hogy mások állítását igazoljam. Majd megteszi aki akarja. Legfeljebb kiderül, hogy nincs. Nem tudod a NAT-ban benne maradt a forrásmegjelölés tanítása? És a GML a 70-es évekből? (SGML elődje)

  • Agnes Beckmann

   Agnes Beckmann

   6 napja

   Téged valójában nem a link-ek érdekelnek, mert akkor tényleg rákerestél volna és akkor elolvashattad volna. Ha belinkelnék valamit, akkor a forrás hitelességébe kötnél bele, ha nem az Orbán lakájmédia link-je közül választottam volna. Annyira átlátszó és fárasztó már az évek óta tartó sablonos troll dumátok is. Nyugi, azok a hallgatók tudnak róla, akiket érintenek ezek a képzések és el is vannak rendesen keseredve. Neked nem kell és nem is fogom bizonygatni a fide$$-esek szakértelem nélküli munkáját, mert azt minden normális magyar ember megtapasztalta már valamilyen formában. A hozzád hasonló trollok, meg örülnek és tapsikolnak... Én elengedlek! Szevasz!

  • Orgi Mester

   Orgi Mester

   6 napja

   @Agnes Beckmann Akkó ménem küldesz hármat a sokból? Hivatkozás? Forrásmegjelölés? Valami?

  • Agnes Beckmann

   Agnes Beckmann

   6 napja

   @Orgi Mester Több tantárgy is megszunik vagy átalakul, olyanok, amelyekre még javában folyik a képzés. Ezt megtalálod a net-en (ha valóban érdekel). Nagyon sok link van róla.

  • Orgi Mester

   Orgi Mester

   6 napja

   @Agnes Beckmann Most akkor elküldöd a linket vagy nem? Ez az amúgy? magyarkozlony.hu/dokumentumok/3288b6548a740b9c8daf918a399a0bed1985db0f/megtekintes

 59. Gy. István

  Gy. István

  16 napja

  Én épp most olvasom Passuth László életrajzfolyamának harmadik kötetét (Gyilokjáró), általában tízéves periódusokban írja le az életét, az 1914-es Kolozsvártól kezdődően az ötvenes évek Pestjéig. Most járok '36-ban; ha valaki bepillantást szeretne nyerni a Horthy-rendszer mindennapjaiba egy iszonyú intelligens ember szemével nézve, akkor ajánlatos megismerkednie ezekkel a művekkel. Lebilincselően adja vissza a kor hangulatát. Knut Hamsun amúgy tényleg jó.

 60. Péter Nemes

  Péter Nemes

  16 napja

  A Jobbik a 2 legnagyobb?? Pörzse Sanyi ébren álmodik?????

  • minifik

   minifik

   16 napja

   ebren almodik... csori sosem vagta minek van a jobbik. ö elhitte hogy szuveren politikat csinalnak wehehe kognitiv disszonanciaban szenved. ennyi idö utan kene tudnia latni kiknek a szekeret tolta. legalabb ö nem egy karos beteg ember, csak vegtelenul naiv es egy csöppet tajekozatlan is.

Következő