Koronavírus: Valaki mondja meg végre, hogy mekkora a baj!

Valaki mondja meg végre, hogy mekkora a baj! Jobb félni, mint megijedni? Mennyire kell tartanunk a koronavírus-járványtól? A halálos áldozatok száma, és ezzel együtt a pánik is, egyre csak nő! A vírusnál gyorsabban pedig csak az összeesküvés-elméletek terjednek. György Gabriella riportja.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyarorszag

Megjegyzés 

 1. Thomas Platina

  Thomas Platina

  18 órája

  A koronavírus egy nagyon kemény érv, argumentum a globalizáció ellen. Most látjuk, hogy mi a globalizáció: A rossz gyorsan szétterjed az egész világon, a jó pedig egyre kevesebb helyre koncentrálódik. De ezt általánosan értsed, ne csak a koronavirusra. Igy lesz a gazdasági válságokkal, igy lesz az életszinvonallal, igy lesz a biztonsággal, és igy lesz a klimaválsággal is. Amerikában már készülnek azok technológiák, eszközök, stb. ami a szupergazdagoknak majd lehetövé teszi a kellemes életet 50-60C°-os külsö hömérséklet esetén is. A globalizáció a szupergadagok projektje, amelynek célja az, hogy ök a föld minden eröforrásához, alapanyagokhoz, területekhez, munkaeröhöz stb. könnyen hozzáférjenek. Ennek eredménye az lesz, hogy 1% fog uralkodni 99% fölött. Aki az emberiség történeték ismeri, annak semmiféle illuziói a jövövel kapcsolatban nem lehetnek. Ha komoly hiányok kezdenek fellépni az eröforrásokat tekintve, az ember ismét vadállattá válik, ahogy ez mindig is történt.

 2. Thomas Platina

  Thomas Platina

  19 órája

  Jobb, ha nem tudjuk.

 3. tamás ürmös

  tamás ürmös

  19 órája

  Ez most orvos?? Hát két hét alatt 20 - 30 emberrel léphet közvetlen kapcsolatba és azok a 20-30 ember is lép mással kapcsolatba de ő aszt mondja le tudják követni inkább még se kelet volna szolnalnia

 4. roamerw1972

  roamerw1972

  2 napja

  Ennyi esszel szabadlabon.... Pont az a lenyeg, hogy a koronavirus tunetmentesen is tud fertozni. Tehat, azokat az embereket is azonnal karantenozni kell, akikkel egy fertozott ember kapcsolatba lepett es tunetmentesek. A nagy tudos doktyor ur nem ezt mondta.... En oszinten partunk es kormanyunk egyetlen szavat nem hiszem, hiszen Magyarorszagon is van nagyon sok kinai, akibol eleg 2-3 fertozott, hogy potencialisan heteken belul tobb ezer embert lefertozzon. Meg hogy nincs beteg Magyarorszagon? Mese habbal....

 5. Tamas Kele K

  Tamas Kele K

  2 napja

  Akkora egy hülyeséget beszéltek ! Azt tudni kell hogy ahonnan elterjed piac ott csak halat árulnak ! A másik hogy milliók fetozodtek meg Kínában ! Komponista ország ezért tagadnak ameddig lehet nem fognak bevallani semmit ! Az is kiderült hogy a lappangási idő nem 14 nap lehet több! Hiába merik a hőmérsékletet amikor előtte egy pár órával kapta el !!! Én mindenesetre veszek maszkot nem keveset és l aszkorbinsavat ! Hazudnak az összes állami vezető

 6. putyi ramur

  putyi ramur

  3 napja

  Nem azonos a denevér vírusokkal... Van benne AIDS. Szekvencia is... Ez egy gyártott vírus A. "szakértők" Esküsznek! Esküsznek., hogy ez nem az.... Az esküjukon kívül semmi szakmai gondoltuk nincs... XD

 7. István Tóth

  István Tóth

  8 napja

  Sok az altatás vagy tájékozatlanság.

 8. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  9 napja

  🔥🔥🔥🔥🔥 1:32 💓💖❤ 👇👇👇👇👇

 9. Samoyede Léon

  Samoyede Léon

  10 napja

  Mi van a házi állatokkal 🤔

 10. Közöd Semmi

  Közöd Semmi

  10 napja

  Biofegyvert a laborból kiugrott ebédelni a piacra!!Meg jelentek a fizetett hozzászolók ne pánikolj! Mint mikor ellopták a 4 hónapos gyereket akkor is megjelennek. Internet katonaság!

 11. Közöd Semmi

  Közöd Semmi

  10 napja

  Orvos halt meg emberek azt sem tudták megmenteni ez nem tüdőgyulladás Szedd a C vitamint láz hűtő fűrdő Paracetamol 2 essével NE legyetek buták.. Mindig hazudik minden Politikus Most is!

 12. Közöd Semmi

  Közöd Semmi

  10 napja

  4 hónapos gyereket vett el az állam a szülőktől. Mert nem akarták anyakönyvet nem tetszett nekik a Fidesz meg a törvényei. A politika üldözés ez nem gyermekelhelyezési vita! Nem oktalan a pánik! A nemtörődönség! A gonoszság! Ezt teszi. Mindenki Vigyázzon szedjen 1000 mg OS C vitamint naponta!!! Naponta 1000mg C vitamin 80 kg embernél 1500 mg naponta 80 kg felett 2000 mg. Naponta!!!! /

 13. Közöd Semmi

  Közöd Semmi

  10 napja

  huplayer.info/show/ZXZBRjYzc0xNUjg.html az igazság!!! A tv a Politika hazudik!!! Meghalt az első orvos!

 14. Tóth Zsolt

  Tóth Zsolt

  11 napja

  Szlávik János és a hasonlók miatt tart itt a dolog mert nem látják a problema méretét!

 15. Sandor Zsolt

  Sandor Zsolt

  12 napja

  szerintem egyszerübb lenne a köztudatot jogi személyé nyilvánitani és az alapvetö hazugságokra épitett meséket gyilkosságként kezelni. Mindjár megszünne jópár járvány és ha péntekenkét újra bevezetnék a nyilvános kivégzéseket akkor megszünne a globális felmelegedés is.

 16. László Horváth

  László Horváth

  12 napja

  A vírus következményeinek hatására az olajárak esnek, az aranyárak nőnek. Oroszország hatalmas aranykészleteket halmozott fel az elmúlt években, míg az USA gazdasága az olaj függvénye. Oroszország - Kína barátok. Mindketten rossz kapcsolatban vannak az USA-val. Különös egybeesés.

 17. edit kalina

  edit kalina

  12 napja

  Nemn pànikolnak csak nincs elèg ètel meg karantèn van meg 900-1000 közötti halott . Hànyingerem van a sok hazugsàgtòl

 18. imre szabolcs

  imre szabolcs

  12 napja

  Tvrtko bohoc szintre lépett egy jo ideje

 19. Ferenc Zsidó

  Ferenc Zsidó

  13 napja

  A napokig vízben áztatott, majd félig nyers GYROS fogyasztást kellene átmenetileg mellőzni, amelyet ráadásul olyan vírushordozó idegenek árulnak, akiknél a náluk megszokott vírusra kialakult az immunitás, de hordozói lehetnek annak. A magyarok nem találkoztak a vírussal, ezért könnyen megfertőződhetnek. Rácz Margit.

 20. Csili Racz

  Csili Racz

  13 napja

  Mindig a profit a lényeg.

 21. Tamás Pálos

  Tamás Pálos

  14 napja

  Tisztelt Sváby András Úr. Kis elgondolkodtató dolgot ajánlok a figyelmébe, hogy ésszerűen összefésülve világosabb legyen a helyzet... huplayer.info/show/OXJZNzRmWEZJODA.html huplayer.info/show/Wm12WHdmSW5vYUk.html Ahogy mondja. Ha nincs minta akkor nincs eset......( orvos )--- ez nagyon gáz!!!!

 22. Zsè

  Zsè

  14 napja

  Inkább arról kellene beszélni. , 1 személyben ki ennek a lötty nek az előterjesztője !! Kik rendelték ezt tőle ?? És mi a cél ezzel az egésszel !, a népirtáson kívül ?? És miért nem taposta még el a világ ezt a csoportot ???

 23. Zsè

  Zsè

  14 napja

  Nekem mind1 csak a tudósítás után haza ne gyere !! Kezdj új életet ott !!😮😇

 24. sitizsu

  sitizsu

  14 napja

  Nagyon egyszerű...tv-t kikapcsolni... pánik keltés az egész, aki fél, megkapja...

 25. Chillykaty

  Chillykaty

  14 napja

  Hamarabb meghalsz szívrohamban, mint a koronavirustol

 26. Sara Erdelyi

  Sara Erdelyi

  14 napja

  Én már egyszer kaptam pánikrohamot emiat úgyhogy...😂😂😂

 27. markusz444

  markusz444

  14 napja

  Jobb félni, mint..... Rettegni😂

 28. Imre Györgydeák

  Imre Györgydeák

  14 napja

  Nem félni kell, hanem egészségesen táplálkozni, elfelejteni a szemetet, az energiaitalokat, a finomított élelmiszereket, a mekit a burgerkinget, stb. Normális magyar módra kell táplálkozni! Ez az alapja az egészségünknek.

 29. Gábor Nagy

  Gábor Nagy

  15 napja

  Ami ennél is nagyobb baj hogy a sapkás anyja nem ült fel mikor kibújt a sapkás feje! Akkor most nem keltené itt a pánikot feleslegesen.

 30. Sandra Myers

  Sandra Myers

  15 napja

  a tökéletes partnernek való ígéret csak egy nagy hazugság, a marsdhacker@gmail.com vagy a marsd.h az Instagram-ban ezt megmutatta nekem, nem az, hogy támogatom a hackelést, de megkapta a szükséges egyértelműséget és bizonyítékot arra, hogy nem vagyok őrült

 31. Norbert Rózsahegyi

  Norbert Rózsahegyi

  15 napja

  Összeesküvés elmélet :D A vírus szinte szembetűnően hasonlít a a hív vírusra már ami a formát illeti :D Hazudnak ezek mindenütt!

 32. Tibi Atya

  Tibi Atya

  15 napja

  Lebukott a csaló. Ezt nézzétek! huplayer.info/show/MVF2ZllJVTRoMEE.html

 33. Tamás Jakub

  Tamás Jakub

  15 napja

  Állj ,állj ,állj! Kérem szépen, én nem értek valamit, vagy nem jók az információim.. De tudtommal arról volt szó, hogy a lapangási idő 2 hét a tünetek csak ez idő után várható,de,.. Addig is fertőző! Szóval valóban elég az utasforgalmat infrakamerázni? Meg a mobil hőmérők?

 34. sonus89

  sonus89

  15 napja

  9:27 - kapcsolatba ( nincs N a végén!!! Fúúú de zavar... )

  • Melitee Meli

   Melitee Meli

   14 napja

   Nem tudnak -beszélni se. tisztelet a kivételnek 😅

  • sonus89

   sonus89

   14 napja

   @Melitee Meli 0:11 - "Ha megkaptuNk volna... " IRRITÁÁÁÁÁL!!! MI EZ A HÜLYESÉG?! huplayer.info/show/elNxYWdqcWkteFE.html

  • Melitee Meli

   Melitee Meli

   14 napja

   😂😂😂 kapcsolatban került 😂😂😂 tuti a nyelvtan órán aludt

 35. Erika

  Erika

  15 napja

  Ez egy előre eltervezett vírusos fertőzés, azaz népírtás szándékosan. Az Angol-szász misszió c, videóban évtizedekkek ezelőtt szó van róla. Nézd végig a filmet!!

 36. Jakab Béla

  Jakab Béla

  15 napja

  De most őszintén tökért rémisztgetitek mindíg a népet. Influenzában 20szor több ember hal meg mint ebben... Köszönjük atv!👏👏👏

 37. Francisc Molnard

  Francisc Molnard

  15 napja

  Koronavírus huplayer.info/show/clFCRTNoQ1dWNGs.html

 38. Bánk Meszlényi

  Bánk Meszlényi

  15 napja

  Fú de unta a kutyulika a Sváby szövegét😁 Csak ásítozott közben.

 39. el paso

  el paso

  16 napja

  kedves bemondo ittas?vagy csak én nem látom jól a dolgokat?bár lehet más dr dolgot kelett volna emlitenem...

 40. TaylorVProject

  TaylorVProject

  16 napja

  ehjjj itt vagy már betalált a korona ,vagy marsi anikó,... vagy más esetleg... columbia vírus...mondjuk már ki rendesen h tudományos akadémia XD Gondolom fáradtak vagyunk...hajkurásztuk A vírust... vagy hasonló :D Köszönjük a riportot! Igyexünk félni!

 41. Lajos Simon

  Lajos Simon

  16 napja

  Mi úgy le vagyunk maradva hogy nálunk 10 év mulva fog fertőzni ez a vírus . Ide még a vírus sem jön .

 42. Gabor Duchai

  Gabor Duchai

  16 napja

  Ratyik vagytok... 😬

 43. Pityula Zsotyula

  Pityula Zsotyula

  16 napja

  Sapkás gęci,nem mondtál semmit,mint mindig!

 44. Agrippa Skipio

  Agrippa Skipio

  16 napja

  Ezert à simlis element Kinaig?

 45. Péter Fazekas

  Péter Fazekas

  17 napja

  Tvrtko legközelebb Kínából fog jelentkezni, egy Honkongi étteremből

 46. Mariak Andras

  Mariak Andras

  17 napja

  ha az emberiseg nem gyorskajakon elne, hanem tobb nyers gyumolcsot, zoldseget enne, csak legyintene ezekre a "jarvanyokra".. Ilyen legyengult immunrendszerrel nem csoda ha minden szartol elhullunk. De no para, par het es jon az ellenanyag oszt lehet tovabbra is a mcdonaldsba jarni kajalni.

 47. Attila Kánai

  Attila Kánai

  17 napja

  a fejedben nagy a baj idióta

 48. Wilson

  Wilson

  17 napja

  nekem ugy tunik az azsiaiakra a legveszelyesebb a virus, kerdes h a magyar orvosok mennyire vannak kepben innen letoltheto a wuhan virus szekvenciaja: nih.gov

 49. László Radics

  László Radics

  17 napja

  Nos nem kell egyből Bill Gates nyakába varni ezt az eseményt. Viszont az tény hogy együtt működik azokkal, akik az új világrendet akarják megvalósítani. A tervükben meg ott van az emberiség olyan 60%-ának a kiirtása. A műsor végen feltett kérdésre a válaszom,hogy én nem tartok egy világra törő járványtól.

 50. cristian sereda

  cristian sereda

  17 napja

  Bukarestben a kinai piacon mar lehet kapni gagyi koronavirust ocsoba.

 51. Bitang Bitang

  Bitang Bitang

  17 napja

  Van ám rizsa👑👑👑

 52. szilard palaga

  szilard palaga

  17 napja

  JA BIZTOS TERMÉSZETES :D TÖBB SZÁZ ÉVE MEGESZNEK MINDENT AMI MOZOG. A MÚLTIK ZSEBÉBEN MÁR BŐVEN VAN VAKCINA, ÉS MEGMENTIK A VILÁGOT :D

 53. Lokár László

  Lokár László

  17 napja

  Bő tíz évvel ezelőtt volt a 2009-ben elhíresült világjárvàny H1N1 sertésinfluenza vírus..... Majd évek után az is eltűnt. Ez is elfog higyjétek el. Ne pánikoljatok. Erre a média is rátesz egy lapáttal.

 54. Zolee Zolee

  Zolee Zolee

  17 napja

  Hát ezen nem csodálkozok hogy Magyarországon pánik van! A mocskos fideSS média már a migráncsozással meg sorosozással elültette a BUTA magyarban a PÁNIK magot, így az könnyen ki tid csírázni! (remélem értitek miről beszélek)! Hányinger a politikai elit ami nem elit hanem egy hazaáruló patkányok csoportja!

 55. Zsuzsanna Zakor

  Zsuzsanna Zakor

  17 napja

  idö, 9:02, A kinai orvosok és vezetöség nagyon jol kezelik e jelenséget, és nagyon jol zárolják a virus tovább terjedését vagyis nem elfordulni kell tölűk, hanem nemzetközi összefogással meg állitani kell, e fertözést, másterűleteken sen kell elfordulni a Kinai emberektöl, ök pld, miröl tehetnek, semmisöl sem ,csak akik elfordulnak tölűk gerjesztik a pánikot , nem lesz világméretű járvány, nem kell pánikolni a járványt Kinában kell meg állitani, mert meglehet állitani - Magyarországon nem lesz ilyen megbetegedés, majd el mondom miért nem , az orvosok nagyon pontosan értik tudják mi robbantotta ki e járványt , pontosan ezért nem lesz járvány világszinten, akik ezt tették tudják hogy visszakell vonulniuk mert ha tovább ,,dolgoznak,, a járvány terjedésén vagy az életűkkel fizetnek, vagy felelösségre vonják öket, , Magyarországon nem lesz járvány, majd irom miért nem, egyelöre csak bizonyitunk, nem kell pánikolni, Az amerikai hadsereg tudatja pld Orbánnal az Én kivégzésemért ,,-célba vették a kormány-hivatalt szétlövik ha még Orbán és kurvái sokáig szorakoznak velem és a pénzeimmel mint Adományok és örökségem, le járt a tűrelmi IDÖ, --a bizonyiték Index, Videon a Space atomrakéta tesztje feltéve 2020,02, 05, idö, 22.50, miért is ??? Soros nyilatkozata 24,--én az anyám Isteni kodja , -- 2020,01, 27, a 27-es Isteni kodja az ex, spanyol király Isteni kodja, Isten szerint az apám kodja, na erre válaszolnak Orbánnak, miért is 27+24--51, //Thomas kodja pld, //- 3, kerölet Szentlélek tér, 10,- 1395, év, Zsigmond király elsö egyeteme, Obudán, //, 27-24--03 // 6+3--9, 51+03--54, --9, I, tört, k, 99, old, Erathosztenész -//kodja 14, az Én név kodom 14, //- világ térképe és ez a 19, lecke Nosztradamus 10, század, 72--es verse, ,,-1999,07, havában a terror nagy királya, alászál az égböl Eletre kelti a mongolok nagy királyát majd a mars szerencsét hoz és áldást, ,, 19-es lecke 99, old, -- 1999, és engemet 07, honap 02,--én rugnak ki Orbán és a kurvák a munkahelyemröl vagyis akik ezt megteremtették nekem azok támadnak a korona virussal, és kurva nagy szarba vannak mert mikrobiologusok mondják ki a nevűket, Orbán ellen is pontosan ezt bizonyitják, Ámen, ezért is kérdezik ,,mivan azokkal az ADOMÁNYOKKAL is, miközben Orbán és kurvái csak gazdagodnak belölem,,, és hogy Jézust el tudja adni Orbán, ismét ,,kivégeztek, ,, majd kitörr a járvány, csokoltattják Orbánt és kurváit, öket is vádolják e járvány kitörésével, most bizonyitják élesbe, idö, --9:35--, Kérdés, mitt viselnek a királyok- KORONÁT- ja ennyi Nosztaradamus 10, -század 72,--verse, -- Tora 172 kodja Jézus a nevem --

 56. Steel Smith

  Steel Smith

  17 napja

  ha már ilyen intézkedések vannak,akkor már nagy gebasz van,halottak 1 tizedét se jelentik be nehogy para legyen,majd akkor fog befosni mindenki amikor már annyi fertőzött meg halott lesz,hogy elvesztik az irányítást azt bebasz a pandemonium meg ez az oltogatós szöveg,hogy jóindulatú a korona vírus beszarok ezeken a madarakon :D

 57. istván szira

  istván szira

  17 napja

  Gondolom mindenki látta, hogy Kínai étterem tulajok szólaltak meg a tévében, : Nem kell félni a Magyaroknak, nem lesz járvány stb...! Én a világért sem szeretném blokkolni a Kínaiak túlélési ösztönét, de honnan a tökömből tudja egy Kínából Magyarországra frissen érkezett ember, hogy fertőzött vagy nem. Ahozz vizsgálat kell bakker. Én biztos nem megyek addig Kínai étterembe amíg ez le nem tisztul.

 58. Imre Bernath

  Imre Bernath

  18 napja

  Valahogy csak le kell lassitani a kinai gazdaságot.

 59. madve99

  madve99

  18 napja

  hapci ^_^ Ring-a-ring o' roses, A pocket full of posies, A-tishoo! A-tishoo! We all fall down.

 60. Snow Snow

  Snow Snow

  18 napja

  Trutymó leküzdötte magát atv-re? :D még ez is nagy falat neki...

Következő