Sajtóklub (2019-10-07) - HÍR TV

Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: hirtv/
► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés 

 1. Béla Kovács

  Béla Kovács

  Napja

  Fidesz, *Borkai* , sex, kábítózás,lopás, korrupció,isten, haza, család,kivándorlás,szánalmas minimálbér, vidéki nyomor, kereszténydemokrácia.

 2. kicsipupi

  kicsipupi

  2 napja

  naa...kis hazánk legnagyobb s..ggnyalói 1 asztalnál..

 3. Attila Kovács

  Attila Kovács

  3 napja

  Így kezdte pedig,eszerint nem figyeltél oda.A mai Sajtóklubban is mellébeszélés lesz,noha a tegnapi nap brutális pofon volt Orbánnak.

 4. Zoltan Lukacs

  Zoltan Lukacs

  5 napja

  Tisztelt Gajdics OTTO úr ! Úgy a TE hibád , mint az Orbáné és a FIDESZ-é stb: hogy egy ilyen Magyar nép szemkilovo-hóhérja + felesége , beleszolhat az ország dolgaiban ! Ennek a ???? nem tudom , hogyan nevezzem , senkinek , már rég a bortonben lenne a helye !!!!!! De ki engedi meg , hogy a parlamentben , még fraktió-vezeto is legyen ????? Hát a FIDESZ , a BáYER ZSOLT , a Gajdics Otto , a Magyar torvények stb : sorolhatnám reggelig !!!! Ez szégyen és a FIDESZ gyengesége !!!!! Ezt egyszer még nagyon megbánjátok , de akkor már késo lessz , mert ez a senki , mindnyájunkat kiirt méghozzá gyokerestol családostol !!!!!!!

 5. johny grande

  johny grande

  5 napja

  Mészàros Lorinc zsebrevàgja az orszàgot, a lipsik meg csak pisloghatnak!

 6. Olic[MSPH]

  Olic[MSPH]

  6 napja

  Az utolsó 10 perc... szavak sincsenek rá! Köszönöm a műsort! Szentesi Zöldi László még mindig a legszimpatikusabb tagja a brigádnak!

 7. Lajos Csaba Magyar

  Lajos Csaba Magyar

  6 napja

  Hallgatom a bencsik nevűt. "A szocik nem ismerik az erkölcsöt." Mert a borkai igen? Kurvázik, és nincs benne annyi, hogy fölálljon, és visszaadja a tisztségét, mert megdőlt? Ja, a mi kutyánk kölke az más? Kereszténydemokrata, mi?

 8. Nekem Te Ne

  Nekem Te Ne

  6 napja

  Azért az hogy libbal oldalon rendszerszintű maffia politizálás megy azzal szembe hogy jobb oldalon elvétve találunk korrupciot vagy megbotlott politikust azt gondolom zongorázni lehet a külömbséget.

 9. Gábor Kapitány

  Gábor Kapitány

  7 napja

  Gergonek uzenem hogy akkor fognak a rajtkockarol a kulfoldi erdekeket kiszolgalo hazaarulok eltunni vegre, ha Puzser Robert es mozgalma sikeresen levaltja oket mint ellenzeket. Remelem meg fog tortenni.

 10. Michael Puskas

  Michael Puskas

  7 napja

  Van nekem két véleményem, amikhez szeretnék hozzászólást. Az egyik az a Global felmelegedés és egyéb szennyeződések. Az eddigi egyezmények nem sokat érnek, mivel a csalás anyagi érdek. Szerintem az ENSZ részére kellene adózási jogot adni. Verekedjék ki ott a Nemzetek, hogy kire mennyit bíráljanak. Van egy olyan kifogás, hogy korrupció. Washingtonba meg Brüsszelben persze nincs. Ebben szerintem csak mennyiség és a minőség differenciák vannak. A másik az a demokráciával kapcsolatos. Szerintem egy egynapos gyermeknek is kellene szavazati jog. Természetesen ezzel a joggal a szülei rendelkeznének. Ezzel a változással a jövőbe néző szavazóknak a véleménye megerősödne.

 11. Béla Kovács

  Béla Kovács

  7 napja

  fidesz *Borkai* sex , kábítózás,korrupció,kereszténydemolrácia

 12. Pap Sajt

  Pap Sajt

  7 napja

  A "vörös" emberek között is sok a "hülye", mert ne képzeljük már, hogy mindenki lop. Akinek a pénzes ládika kulcsa a kezében van, az tud lopni vagyis a fejétől bűzlik a hal, mint mindig. A vezetők szigorú ellenőrzése kötelező legyen, az átláthatóság rájuk fokozottabban vonatkozzon! Mindenki be van kötve a NAV-hoz, a milliárdok meg csak röpködnek a vezető kecskék köreiben. Káposztát ne bízzon rájuk senki! >>> Borkai viselkedése nem méltó egy magyar vezetőhöz, remélem mihamarabb önként távozik! A családját jobban sajnálom.

 13. Júlia Avar

  Júlia Avar

  8 napja

  Nagyon jó, hogy még a választásunk előtt kiderült, hogy Brüsszel migránsokat telepítene be azon magyarországi településekre, ahol az ellenzék győz! Tiszta sor, arról döntünk, hogy átadjuk-e a fővárosunkat, a kerületünket, a városunkat, a falunkat Soros és a migránsok érdekeit szolgáló szervezeteknek, vagy nem! De, nincs javítási lehetőség, 5 év nagy idő, ha betelepítésekről van szó, a visszaküldést jelenleg tiltja az EU, 5 év múlva meg a nagy számuk miatt lesz lehetetlen! Válasszatok!

 14. joee711

  joee711

  8 napja

  Maffiabaloldal.Belegondolni is szörnyű,hogy mit művelnének ezek a rablók a Fővárosi beruházásokkal.Hajrá Tarlós!

 15. Papp Monika

  Papp Monika

  8 napja

  Realista szuper csapat! Elvezem Önöket halgatni.

 16. Adam Sebok

  Adam Sebok

  8 napja

  A Fidesz KDNP nem korrupt es antikriminalis

 17. Adam Sebok

  Adam Sebok

  8 napja

  Tiszta kriminalis ez a balliberalis oldal !Azt ők mondják azt hogy az egész nemzeti jobboldal maffia (Mocskos Rotschildok/Soros birkái) Rotschildok =globális bankár maffia Soros =globális multikultis maffia Deep State =maffia

 18. Béla Fekete

  Béla Fekete

  8 napja

  Kereszténydemokrácia vagy keresztény demokrácia? Amikor a nemzeti oldalról egy politikus durva morális bűnt követ el a tapasztalati világ embere - a kereszténydemokrata - azonnal megbocsájt, mert így kívánja a politikai harc logikája, hiszen nem veszíthetünk el egy fontos várost a választáson. Így viszont nem különbözünk a liberálisoktól. A keresztény demokrata úgy gondolja, hogy az illetőnek vissza kell vonulnia a közéletből, akkor is, ha ezzel ott választást veszítünk, mert nem tagadhatjuk meg hitünket, az isteni törvényeket látszólagos politikai célok érdekében. A választók pedig megtapasztalják, hogy ezek a keresztény-demokraták valami más nagyságrendű értéket képviselnek, mint a többiek. Ez a látszólagos veszteség a végén még előnyt jelent. Az elkövetőt pedig bízzuk az Isten kegyelmére. Valószínű ez a kegyelem már meg is érkezett, mert a nyilvános megszégyenülése nélkül nem jutott volna el az igazi bűnbánatig, ez pedig feltétele a bűnbocsánatnak. A bűn nem akkor keletkezett amikor nyilvánosságra hozták, hanem akkor amikor elkövették. "Az Isten mindig megbocsájt, az ember néha, a természet soha." Az ország liberális felétől akkor remélhetjük, hogy a kádári lezüllést követően megváltozik, ha először mi mutatjuk meg, hogy nem kötünk kompromisszumot a gonosszal.

  • Flórián Szekeres

   Flórián Szekeres

   8 napja

   Hahah ti magatok vagytok a pállott őskomcsik :D Mi a faszról magogsz itt? :D

 19. István Sebestyén

  István Sebestyén

  8 napja

  Bréking! Bré king! A pornós Kovi és Borkai exkluzív szerződést kötött filmforgatásra.

 20. Zoltán Kutnyánszky

  Zoltán Kutnyánszky

  8 napja

  Puzsér beindult! S igaza van! Alapvetö változásokra van szükség! - Sajnos urak, ami itt elhangzik az mind szófecsérlés!

 21. vilmos sari

  vilmos sari

  9 napja

  A sikkasztó ügyvédje orrgazda, mert részt vesz a lopott pénz tranzakciojában,amiböl részesül fizetés képpen avédelemért.Az ügyész vádat emelhet ellene, és ez mind a biroság szeme láttára. A kiskapu igy bezárulna, a sikkasztok elött. A bünözöt védö ügyvéd orrgazda szerintem.

 22. vilmos sari

  vilmos sari

  9 napja

  Amig a sikaszto bünözöknek ,olyan védő ügyvédjük van aki ismeri a kiskapukat ,addig a biroságok csak aszisztálnak.SZERINTEM

 23. B. Á. B. Balogh

  B. Á. B. Balogh

  9 napja

  Borkai? 🤣

 24. Elod83

  Elod83

  9 napja

  34:00 Nem nehéz megfejteni, Tarlós tényleg jó, de sokan - köztük én is- azért szavazunk Karigerire, hogy adjunk egy tockost ennek a tolvaj féreg orbánnak.

  • Vahur10

   Vahur10

   8 napja

   Nem vagy egyedül, a legtöbb(minden) balos így gondolkodik. Inkább veszzen az ország, vesszen Budapest, vagy akár pusztuljon el a világ... -csak Orbánnak legyen rossz??? -és még büszke is vagy magadra - gondolom!!! -és még tiltakoztok, ha lehazaárulózunk benneteket. Ti vádoltok minket gyűlölködéssel. Én és az összes jobboldali hittel hisszük , hogy jót cselekszünk akkor amikor a Fideszre szavazunk! -persze tévedhetünk is, de a jó szándékunkat, azt hogy jót akarunk Magyarországnak és a Magyar embereknek azt nem kérdőjelezheti meg senki!!!

  • Lionheart

   Lionheart

   8 napja

   Gratulálok, észlény! Izé..., ösztönlény!

 25. Elod83

  Elod83

  9 napja

  27:00 valóban nem lehet kétféle mércével mérni, de akkor miért nem beszélt a talpnyaló média tiborcz és mészáros viselt ügyeiről ?

 26. Elod83

  Elod83

  9 napja

  Az tény, hogy az MSZP korrupt és jó lenne ha eltűnne a Magyar politikai életből, de elég egyoldalúak a srácok, valamiért mészáros lölöről meg tiborczról nem szól a fáma...A legjobb az lenne, ha orbán és gyurcsány is eltűnne a politikai életből.

 27. Djdjdj Djdjjd

  Djdjdj Djdjjd

  9 napja

  Ahhoz hogy az ellenzék a fejlődés útjàra kényszerüljön , ne pedig a sok évtizedes maffiagyakorlatban keresse a létjogosultsàgàt, el kell tőlük venni a megélhetést nyújtó hatalmi ágakat. Az oktatàst vissza kell venni, a végrehajtó hatalmat vissza kell venni, a tudomànyt a pénzügyet és a birói hatalmat is. Sajnos ezek mind máig komcsi kézen vannak. Ki kell tisztitani valahogy ezeket a szféràkat. Gyurcsàny is a bukàsa utàn ebből a tàptalajból tudott ismét erőre kapni. Soha nem tünnek el az ilyenek amig egy hajszàlnyi erkölcstelenség nyújt vigaszt nekik. Számomra egyértelmű hogy az EU pont ezt a tisztulàst szeretné gàtolni a szargentini féle jelentésekkel meg finn jogàllami vizsgàlatokkal....az eunak pont jó a gyurcsàny féle nyújtotta erkölcstelen miliő, mert hasonszörű politikusok ülnek közöttük is. Csak nevetek azon hogy mit csinàlnak a mi jelőltünkkel, ők meg a többszörösen is korrupt belgàt simàn átengedik. Ezért lesznek nagy harcok Viktor és nyugat között. Egyszerüen mi nem tudtunk még mindig lesüllyedni arra a csótàny szintre amit ma a nyugati szinvonal képvisel erkölcsileg. Tisztában vagyok azzal, hogy a jelenlegi kormànypàrt sem patyolat tiszta, de nem egy szinvonal erkölcsileg nyugattal. Még egy megjegyzésem lenne a valutàval kapcsolatban. Én nem vagyok pénzügyi szakember csak felfogom a folyamatokat. Azzal hogy játszik a nagy tőke a magyar àrfolyammal sok sok pénzt vesznek ki a zsebünkből. Ezt nem lenne szabad hagyni. Régen a magas jegybanki alapkamattal fejték az orszàg ot most meg az àrfolyamhintàztatàssal viszik ki a milliàrdokat az orszàgból. Ez ellen sürgősen tenni kell! Ezzel sakkban tudnak tartani minket, ezt megoldani fontosabb mint az egészségügy ramaty helyzete.

 28. andras kanabe

  andras kanabe

  9 napja

  Gergely te is vagy olyan mint Zocó,azaz nagyszerü!

 29. csanád huszár

  csanád huszár

  9 napja

  Azért a Borkait két mondattal elintézni "...hogy vádak melyek nem nyertek bizonyítást..." háátt... :D , Ezt viccnek szántátok... :D A videókat ajánlom a szerkesztők figyelmébe... :D Az, hogy közpénzen magán repülőzgetsz , yacht-ozgatsz és bekokózva swinger party-t tolsz miközben te vagy a keresztény, élsportoló, családapa mintaképe.... (választási plakát) Öööö... És még nem említettük az Audis telekeladást... szóval... Ha bukta van akkor bukta van. Nem kell mosdatni, ki kell lökni az összes ilyet a politikai életből, mert a büdös életben nem fog megtisztulni ez a társadalom a tolvaj, korrupt politikusoktól. És 20-30 év múlva is ugyan ebben a szar mocsokban fogunk lubickolni itthon.

 30. Hartmann Janos

  Hartmann Janos

  9 napja

  Sajnos kevés az igaz ember.A gazemberek pedig mindig besároznak másokat,hogy ők maguk szalonképesnek tűnjenek.Nem mindenki hazafi,a pénz ma az isten sokaknak.Még 10 évig járhatunk a pusztában...Bár egy haverom szerint mindig kesznek megalkuvók. És hát magyarnak lenni nagyon nehéz, de hosszútávon megéri!

 31. Zoltán Pataki

  Zoltán Pataki

  9 napja

  Príma műsor Uraim de, mikor beszélünk, beszélnek arról hogy 1989 és 2000 között 4-5-ször volt alkalom a kormánynak a határrevízióra?!! Mindegy melyik párt volt,vagyis pártok voltak hatalmon!!

  • Zoltán Pataki

   Zoltán Pataki

   8 napja

   @Flórián Szekeres Már megint kiengedtek te félnótás? Te szerencsétln, nm tudsz külömbséget tenni a gomba és a bomba között! Komcsi az a drága jó édes anyukád! Gyorsan szedd be a gyógyszered törpe!

  • Flórián Szekeres

   Flórián Szekeres

   8 napja

   haha na mikor komcsikám? :D

 32. Szilárd Koczor

  Szilárd Koczor

  9 napja

  egyre több ember ébred rá hogy az összes csatornátokon hazudok, minél jobban hazudok annál jobban észre veszik a hazugságot.

  • Flórián Szekeres

   Flórián Szekeres

   8 napja

   Sajnos nem! egyre több a hülye.

 33. László Erdős

  László Erdős

  9 napja

  Szerecsére kádár népe nagy léptékben fogy,ezt a kis időt még kihúzzuk velük.

 34. Csaba Szűcs

  Csaba Szűcs

  9 napja

  index.hu/belfold/2019/10/08/miert_nem_csak_a_szexrol_szol_a_borkai-botrany/

 35. PillenPÁTY

  PillenPÁTY

  9 napja

  Micsoda álszentség meg az elején Te jó ég xddd Mintha ők nem lopnának xdd Bazmeg nevetséges ez az egész. Gajdics elszólta magát, a szocik hamarabb megcsinálták a maffia rendszert, de a FIDESZ is ebben ne legyen kétségünk. Díp Sztét. A vörös dípsztét, ahh Istenem. Apátok fasza xdd Győri édes hármas! Szavazzatok gyerekek! Ezeket együtt kellene lehúzni a vécén az összeset! Ezek megmondják, hogy hogy lássak tisztán? Ezeknek narancs filter van a szemükön.

 36. István Sebestyén

  István Sebestyén

  9 napja

  Ben Csikk evtárs! A prostimédia hogy mer évente sok milliárd állami forintot elnyelni az közleménynek álcázott politikai reklámokért?

 37. Sandor Dombovari

  Sandor Dombovari

  9 napja

  Emocionális propaganda

 38. Puntzi Pötzögtető

  Puntzi Pötzögtető

  9 napja

  A Borkait védő fideszes szavazók már azt is benyelnék, ha az anyjukat bszatná végig a fidesz az összes migránssal, ha a kormánymédia szerint ez a haza érdeke lenne.

 39. Puntzi Pötzögtető

  Puntzi Pötzögtető

  9 napja

  Borkai fekete pákóra reszelt, MIGRÁNSZENÉRE!!!

 40. Puntzi Pötzögtető

  Puntzi Pötzögtető

  9 napja

  Borkai a fidesz igazi arca, leplezetlenül. Meg van itt a fél ország vezetve.

 41. Kata Okos

  Kata Okos

  9 napja

  Ismeritek kedves csúszómászók azt a fekete Pákó számot, hogy adiditadide? Állítólag jól lehet verni rá a taktust! (Állítólag, a nő használatra teremtetett, báj Ákos). Valljátok be, melyiketek nem röhögött Borkain? Csak nem volt (még), aki nyilvánosságra hozza. A tolvaj ellenzék szarkázása kihúzza a B. farkát a libából? Vagy nálatok a "következmények nélküli" félrekúrás "rendszerszintű"?!

 42. Judit Torok

  Judit Torok

  9 napja

  Mi az, hogy: "ha mi csináljuk"? Legfeljebb közénk tartozónak vallja magát az, aki elköveti. De mi nem vállalunk közösséget vele! Gajdics indulatában nagyon sokszor rosszul fogalmaz. Borkai azt tesz, amit akar. Olyan életformát űz, amilyet akar. Magánemberként. De politikusként NEM.

  • Flórián Szekeres

   Flórián Szekeres

   8 napja

   Pedig ezek vagytok ti . Ez a nagy keresztény erkölcsötök!

 43. Puntzi Pötzögtető

  Puntzi Pötzögtető

  9 napja

  Nekem a felemelt kő hasonlatról Borkai jut eszembe, a közpénzből magángépen kokózó és qrvázó, hivatalosan keresztény konzervatív családapa. Bexarás. Ti vagytok a kettős mérce.

  • Kalc

   Kalc

   9 napja

   23:45 "Na de akkor valóban, akkor nincs kettós mérce gyerekek! Akkor, hogyha a komcsi csinálja, az még rosszabb." --- nekem még mindig ez a kedvencem ebben a részben

 44. Judit Torok

  Judit Torok

  9 napja

  Nem értek egyet, hogy ez családi belügy. Borkainak nem csak a családjától kell bocsánatot kérnie, hanem az egész jobboldali közösségtől. Azok, akik neki kampányoltak, valamint a FIDESZ-KDNP egész közössége, s általuk Győr és az ország láthatja kárát az ő leállatiasodott, proli életformájának. Ugyanis, az ő jó barátai, akikkel együtt mulatott, nem a nemzeti-konzervatív közösség tagjai, hanem leginkább, amolyan kispesti, budaörsi és zuglói szintű balliberális horda. Épeszű politikus nem él az ilyesfajta meghívásokkal. Ha igen, akkor nem oda tartozik, mint ahogy azt ő elhitette a szavazóival.

 45. Judit Torok

  Judit Torok

  9 napja

  A 100 milliárdos közül 8 jobboldali. Nem tudja senki lekörözni a 70-es évek vége óta "gyűjtögetőket", privatizálókat.

 46. Gábor Dani

  Gábor Dani

  9 napja

  Ez a mocskos szoci. Pedig ha a kereszténykonzervativ erkölcs nevében meg is baszhatott volna két kurvát egy jachton...

 47. Monitor84

  Monitor84

  9 napja

  annyival egyetértek hogy karácsony 40%-a borzalmasan szörnyű

 48. Geza Kralik

  Geza Kralik

  9 napja

  Remek jó müsor, köszönöm! Kanadábol.

 49. regnum marianum

  regnum marianum

  9 napja

  akik nem ismerik a fideszt azok be is dőlnek neki. A szeretet és az összetartotás csak a fidesz-kdmpre vonatkozik, senki másra. Ezt a rengeteg hazugságot normalis ember nem hiszi el.

 50. Orosz Iván

  Orosz Iván

  9 napja

  Bencsik András! Kimondtad az igazat, nem vagyunk különbek. Csak az eszményeink. Ez nagyon sok. De nem maradhatunk így. Szentté kell lenni. Nincs kompromisszum

  • Flórián Szekeres

   Flórián Szekeres

   8 napja

   Hahahah :D :D :D

 51. Sándor Andráczy

  Sándor Andráczy

  9 napja

  A felvételen hallható egyén beszédén is hallatszik, hogy igen primitív bandáról van szó, amiket a pénz közelébe engedett a rendszer. Ez lett, és ez lesz a vége, ha engedjük ezeket a közpénzek közelébe!

 52. Á BF

  Á BF

  9 napja

  Szó mi szó, kezdődik a fidesz-kdnp bukása. Itt nem áll meg. Összeveszhetettek a leosztáson és ez bosszúért kiáltott. Lesz még ilyen sok. A dominó elv elindult, borul minden és orbánnál áll meg.

 53. András Bajtay

  András Bajtay

  9 napja

  Mélységesen egyetértek Gergő szavaival,ha a szívemre hallgatok,de azt kell mondjam,hogy Szentesi Lacinak van ebben a kérdésben igaza.Nem lehet ajtóstól rontani a házba és igenis idő kel,mégpedig rengeteg idő kell ahhoz,hogy a gondolkodás és a szemlélet a politikával kapcsolatban,a politika szereplőivel kapcsolatban gyökeresen megváltozzon.Bencsik mondta ki azt végül is amit én is mondok már vagy harminc éve mindenkinek,hogy igenis ki kell halni egy generációnak,de lehet,hogy kettőnek is ahhoz,hogy ez a vírus,a komcsi vírus kipusztuljon gyökerestől a nemzet testéből.Ehhez rengeteg idő,türelem és munka kell szerintem,de nem lehetetlen A mi történelmünk már csak ilyen.Gondoljunk csak bele,hogy a legfelkavaróbb és leginkább emlékezetes történelmi eseményünk,a '48-'49-es forradalom és szabadságharc ideje alatt Kossuth vért izzadva próbálta megnyerni a többség szimpátiáját az ügy fontossága mellett és ennek ellenére hányan támogatták őt és hányan csatlakoztak a honvédséghez.A nemzet egészét tekintve elenyésző számban.Most ugyanezt tapasztaljuk,kevesebben vagyunk de mégis sokkal erősebbek hitben és erkölcsben mint bárki más.

 54. Á BF

  Á BF

  9 napja

  A volt munkásőr Gajdics még mindig itt osztja a semmit? Undorító!

 55. Vanicsek Pál

  Vanicsek Pál

  9 napja

  Wittinghof egy sima házban tette amit tett. Zsolt meg egy luxus hajón az Adrián és mint kiderült a Maldív szigeteken . Magángéppel járt ide oda. Fia 1 millió zsebpénzt kap havonta stb stb stb stb . 300 misi helyett a haverja 839 misiért vállaló cégnek adta a tendert. Ugye ugye ?!

 56. Á BF

  Á BF

  9 napja

  Szégyen amit ez az álkeresztény tett. Most fognak sorban borulni a disznóságok, mert a velejéig romlott emberek irányítják az országot, városokat. Így kerülnek majd elő a többiek is és az egész fidesz-kdnp sziklaszilárd rendszere rothadásnak indul. Ez a borkai, hogy tud elmenni egy tanévnyitóra, templomba(óh), az utcára egyáltalán. A fiacskája havonta 1 millió ft-ot kap olyan cégtől, melynek nincs árbevétele, mintha nem is lenne, negyven milliót vett fel, mert ő borkai kölyök, a borkai lányról nem is beszélve. Milyen fertő van ebben a vezetésben országos és helyi viszonylatban? Nem kellene azonnal félreállnia és lesütött szemmel eltünni?

 57. Decsi Istvan

  Decsi Istvan

  9 napja

  Szép és őszinte igaz beszéd tisztelt Uraim !

 58. SKR SKR

  SKR SKR

  9 napja

  Ottó epic! Mint mindíg.

  • Puntzi Pötzögtető

   Puntzi Pötzögtető

   8 napja

   Ottó epét hány. Mint mindig.

 59. Istvan Gogos

  Istvan Gogos

  9 napja

  A Felkai maffia rablói fikázzák a Felkai maffia tolvajait. Csodálatos show volt fiuk.

 60. Ádám Kiss

  Ádám Kiss

  9 napja

  38 00 Bencsik a gondolataimat továbbította. Respect

Következő