Szórakozás

Csak neked mondom: Bata Éva és Pelsőczy Réka

Katt a feliratkozáshoz! huplayer.info/tv/HKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA
Facebook: wmnmagazin
Katona József Színház: katona.budapest/
A WMN nyitóoldala: wmn.hu/
Hírlevél feliratkozó link: wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
Folytatódik a Katona József Színház és a WMN.hu új videósorozata, a Csak neked mondom! A hatodik adás szereplői: Pelsőczy Réka és Bata Éva.
Sztárszínészek, ahogy még sosem láttad őket. Egymás között, a WMN kamerái előtt. További beszélgetőpartnerek: Básti Juli - Szirtes Ági, Borbély Alexandra - Tenki Réka, Elek Ferenc - Ötvös András, Jordán Adél - Jordán Tamás, Kovács Lehel - Lukáts Andor, Nagy Ervin - Lengyel Tamás, Ónodi Eszter - Thuróczy Szabolcs, Pálmai Anna - Hernádi Judit, Rajkai Zoltán - Enyedi Éva, Rujder Vivien - Mucsi Zoltán, Szacsvay László - Benedek Miklós.
Katona stáblista: Balázs Krisztián - Cziegler Balázs - Csermák Zoltán - Dely Katalin - Fodor István - Fórián Péter - Kazimir Annamari - Kántor László - Mattyasovszky Bence - Mucsi Gábor - Nádor Lili - Posvanecz Jenő - Radvánszky Péter.
WMN stáblista: D. Tóth András - D. Tóth Kriszta - Fegyverneky Sándor - Iváncsics László - Kerepeczki Anna - Marossy Kriszta - Molnár Erika - Schneider Tamás - Szentkuti Judit - Tóth Flóra.

Megjegyzés 

 1. bichon havanese

  bichon havanese

  4 napja

  asztalra egy homokóra!! az most sokat segitett volna,mert ez egy monológ volt nem egy beszélgetés.

 2. Gábor Dorogi

  Gábor Dorogi

  4 napja

  Réka 32:50 -nél: - "Na menjünk tovább!" Az eszébe sem jut hogy ő kérdezzen Éváról valamit. Ego, ego, ego, én én én. Baromi unalmas beszélgetés volt, és Réka rendkívül unszimpatikus nő.

 3. Ilona Szabó

  Ilona Szabó

  9 napja

  Bata Évára is kíváncsi lennék.

 4. Szilvia Butty

  Szilvia Butty

  9 napja

  Bata Évát totál elnyomja Pelsőczy Réka. Elaludtam rajta, unalmas, nem igazán tud még beszélni sem Réka. Ónódiékhoz képest ez egy nagy csalódás. Magának érdekes dolgokról esszézik, ami mások számára rém unalmas, semmi nagy dolgot nem adott.

 5. Csabáné Körmendy

  Csabáné Körmendy

  10 napja

  Hát ez uncsi volt....

 6. fejek tok

  fejek tok

  11 napja

  "En mit csinaltam... en mit csinaltam, jaa lesz nalam egy babazsur, ahol, a nagyon sok guerek szuletett a szinhazban es azt gondoltam hogy mindegyiket meg tudjam nezni, mindegyik gyereket ezert szervezek egy babazsurt, ami lesz nalam a holnaputan ezer ma mentem a piacra bevasarolni egy egy egy vegan bufeasztalt tervezek, hogy hogy es az a cel me nem vagyok vegan egyebkent csak tartok ilyen husmentes napokat, hogy ooo, hogy hogy hogy minden iszonyu jonizeket egyenek nagyon izletes legyen es hogy ne legyen hianyerzet nincs terjtermek se se hus es tok kivancsi vagyok hogy hogy ez lesz vagy az-e lesz, hogy nincsen valami rendes ennivalo kivancsi leszek igen, mikor eloszor lattalak tenyleg Eva, egyebkent mikor lattal engem eloszor, de te te te neked mikor voltam meg eloszor, mer mi egyebkent, en en azer akartam az Evat, ugye ez mi valasztunk, ez nem ismerem, viszont nagyon birom messzirol es igy azt gondoltam, hogy szivesebben beszelgetek valakirol mer ugye most mar azer mar egy ugye eve azer egyutt jatszunk ket darabba is amibol levettuk egybol a berlin alexander placcot es aaa ..."

  • Gábor Dorogi

   Gábor Dorogi

   4 napja

   fejek tok 😁😁

  • fejek tok

   fejek tok

   11 napja

   Valami kottàt tegyünk eléjük, vagy vágjuk meg, de ez így követhetlen.

 7. OrmanyJozsa

  OrmanyJozsa

  11 napja

  Furcsa, a hölgyek olyan "pestiek". Még akkor is úgy tűnik, ha jól tudom, Bata Éva kecskeméti. Biztosan az emberre rátapad idővel ez a pestiség. Ez nem feltétlenül minőségjelző, de mégis kellően beszédes. Akkor szembesültem ezzel az a furcsasággal először, amikor Pécsről Pestre jöttem egyetemre. A kultúrsokk persze nem is ettől keletkezett bennem, hanem amikor szembesültem azzal, hogy a tiszántúliak és a debreceniek mennyire mások mint mi (pontosabba én vagy azok, akikkel felnőttem). Egyszerűen másképpen jár az eszük.

  • OrmanyJozsa

   OrmanyJozsa

   7 napja

   @VIKTÓRIA MÁDAI Nem vagyok szociológus, ezek csupán a saját érzületeim :) Folyamatokra pedig pláne nincs rálátásom. Tudom, hogy elsősorban nem erre vagy kíváncsi, de leírom, hogy én milyennek látom "lányainkat": Egy biztos - a tegnapi osztálytalálkozóm alapján (is) - valahogy a vidéki, magasan kvalifikált lányok/nők sokkal mérsékeltebbek, kevésbé fogékonyak radikális ideológiákra (én a gender ideológia bizonyos válfajait annak tartom). Hogy úgy mondjam, nagyobb nyomokban tartalmaznak a "hagyományos értékekből" elemeket. 30 éves korukra, van már 1-2 gyerekük. A legtöbb esetben magukra igen igényesek, de nem kirívóak, sikeresek, mégis visszafogottak. Elvárják a férfiaktól, hogy "férfiak" legyenek, ugyanakkor a háttérből mégis ők irányítják családjaikat. Ilyen nők lettek azok a lányok (nagyon nagy többségben), akikkel együtt nőttem fel. Igaz, mi mind jó módban, városunk komoly polgári kultúrával rendelkező családjaiból származunk és kiváló oktatásban részesültünk.

  • VIKTÓRIA MÁDAI

   VIKTÓRIA MÁDAI

   8 napja

   Ez érdekes .. jó lenne bővebben hallani illetve olvasni erről a különbségről..

 8. Pankaramanka

  Pankaramanka

  12 napja

  Ez egy teljesen unalmas monológ volt a semmiről. Pedig az előző beszélgetésekhez képest, akár még két oldalú, túl rövid rész is lehetett volna. De a lehet sosem játszik, így csak atkozottul hosszú és unalmas, végigszenvedos, és csak akkor tekertem vissza meghallgatni, amikor végre Éva is szóhoz jutott, mert annyira el tudtam kalandozni, hogy vissza nem mondanám miről volt szó... Na mindegy. Kár érte

 9. Adrienn Balogh

  Adrienn Balogh

  12 napja

  ez melyik applikáció??: ))

 10. Szilvia Bene

  Szilvia Bene

  12 napja

  Én is szerettem volna Évától többet hallani, de talán majd egy másik műsorban... Rékáról sem hallottam eddig túl sokat, örülök, hogy megismerhettem! A frizurája lehetne csinosabb! 😉

 11. Áfonya

  Áfonya

  12 napja

  nézzétek meg Bata Évát: huplayer.info/show/U2Y3cVlrVkxaVTQ.html

 12. Gabriella hegedüs

  Gabriella hegedüs

  12 napja

  ennél a beszélgetésnél azért jól jött volna egy moderátor

 13. Lili Kalla

  Lili Kalla

  12 napja

  Az arányokra érdemes lenne valahogy odafigyelni :)

 14. Mária Csimané Hegyi

  Mária Csimané Hegyi

  12 napja

  Bata Éva kedvencem! Tetszett a beszélgetés!

 15. György Krisztina

  György Krisztina

  13 napja

  Evara lettem volna kivancsi.

 16. Regi Vagy

  Regi Vagy

  13 napja

  A Mi kis falunk nézői, nyilván Évára voltak kíváncsiak. Nekem ez jön le a hozzászólásokból. Szerintem, Réka profin, TARTALMASAN vitte a vállán a beszélgetést. Mondom ezt azért, mert nekem úgy tűnt, Éva mérhetetlenül zavarban volt, feszengett, viháncolt. Befejezett egy választ, amit Réka kérdezett és a mondat után kínos csend... lett volna, ha Réka nem lendíti tovább. Vidéki, kisvárosban élő nő vagyok, sajnos ritkán jutok budapesti színházba. Örülök, h megismerhettem Rékát, nagyon sok bölcs mondata ragadt meg bennem. Örülök, h ilyen hasznos mondanivalót fogalmazott meg és nem szimpla, helyét nem találó sztorizgatós lett mint Básti Juliéké, akiket mint színészek nagyra becsülök és itt is mindent megpróbáltak, de nekem az kevésbé tetszett.

 17. Gyorgyi Kovacs

  Gyorgyi Kovacs

  13 napja

  Érdekesen idegesítő ez a Pelsőczy Réka!

 18. Csilla Gáspár

  Csilla Gáspár

  13 napja

  Nekem tetszett! Igen, Réka többet beszélt, de a spontán, valódi beszélgetéseknél nem vegytisztán 50-50 százalékban jut szóhoz a két fél. Hanem ahogy alakul, mint itt is, van ilyen. Jó volt ez. :)

 19. Katalin Lelkes

  Katalin Lelkes

  13 napja

  A beszélgetés minden percét élveztem. Mindkét színész számomra rendkívüli, nevüķet látva képes vagyok bármilyen darabot megnézni. Éva remek "pszichológus" lehet, Rékát csodás tanítónak és csodálatos anyának látom. Két, egymásra nyitott ember őszinte beszélgetésének voltam részese. Köszönet érte.

 20. Márta Ernst

  Márta Ernst

  13 napja

  A vicces aplikációt az elejéről hol lehet megtalálni? Nagyon tetszik 😂

  • lecsobab

   lecsobab

   13 napja

   Snapchat

 21. éva tóth

  éva tóth

  13 napja

  Az ilyen Pelsőczyk hogy kerülnek pozícióba?

 22. Szilvia Tarcsi

  Szilvia Tarcsi

  13 napja

  Ezt kár volt feltölteni, a fehér felsős nő képtelen akár egy percre is befogni a lepénylesőjét.

 23. Katalin Hallgat

  Katalin Hallgat

  13 napja

  Szerencsétlen párosítás....

 24. Kata Sz.

  Kata Sz.

  13 napja

  Nagyon-nagyon szeretem Bata Évát, láttam színházban is, remélem, minél többször lesz még rá lehetőségem. Nem tehetek róla, de Réka abszolút nem szimpatikus nekem, annyi mindenki mással el tudtam volna képzelni egy ilyen beszélgetést. Ráadásul Évát érdekelte Réka, fordítva nem jött át. De ízlések és pofonok.

 25. Erika Nagy

  Erika Nagy

  13 napja

  Ezt a részt nem bírtam végig nézni nagyon sajnálom de Pelsoczy Réka kicsit túl sok, idegesítő nő

 26. Gabriella Kohegyi

  Gabriella Kohegyi

  13 napja

  Talán 10-12 percet bírtam, ez valami pocsék rész lett.

 27. michelin0727

  michelin0727

  13 napja

  👍👍👍

 28. Beáta Barnácz

  Beáta Barnácz

  13 napja

  Nem ezt vártam. Az eddigiek nagyon jók voltak. A Bata Évát másvalakivel nagyon szívesen újra látnám.

 29. joogreg

  joogreg

  13 napja

  Eddig ez volt a legkevésbé jó beszelgetés.

 30. Márta Ernst

  Márta Ernst

  14 napja

  Szeretem ezt a műsort! 👍

 31. Justin Time

  Justin Time

  14 napja

  Nem jo

 32. EAU Gotwo

  EAU Gotwo

  14 napja

  Pelsoczy borzalmas. Tanit? Jezusom, szegeny diakok......

 33. MAG7C

  MAG7C

  14 napja

  Szerencse, hogy személyesen ismerjük egymást Vicával, mert ha ebből részből akartam volna sok mindent megtudni róla, akkor azt Rékának köszönhetően nem tehettem volna meg.

 34. hanna591000

  hanna591000

  14 napja

  Kedvelem a Rekat , mert ertelmes no, de O meg csak a sajat hangjat szereti !! Jo lett volna kicsit az Evarol is tobbet megtudni !! Ez most egy interju adas volt nekem !!!

 35. Offline

  Offline

  14 napja

  A kommentek zömét nem értem. Úgy volt jó ahogy volt. Messze ez tetszett a legjobban.. pont.

  • Gábor Barta

   Gábor Barta

   13 napja

   Nekem is tetszett, De ha mások úgy latjàk ahogy, nekik is tiszteletben kell tartani a véleményüket.... Nem vagyunk,egyformàk. Nekem az első adàs tetszett a legjobban, sokakat pedig idegesített az Erwin, van ilyen.... Különbözőek vagyunk :)

  • Fruzsina Barna

   Fruzsina Barna

   13 napja

   Én se értem. Nekem fel sem tűnt, hogy Réka annyival többet beszélne. két teljesen különböző személyiség eltérő belső világgal és mondandóval, akkor miért várnánk el, hogy egy mérlegbe pakolva pont ugyanannyit és ugyanolyat szóljanak? Pont, hogy nagyon jól átjött, ami az elején is felvetődik, hogy miben más egy stabil és egy vívódó típusú egyén. Szerintem teljes értékű beszélgetés volt. Nekem ez volt az első olyan beszélgetés, amit tényleg néztem volna órákig.

 36. Agnes Soos

  Agnes Soos

  14 napja

  Annyira őszinte és önazonos, annyira szeretem!💖

 37. Katalin Bődi

  Katalin Bődi

  14 napja

  Nekem nagyon tetszett. Más volt, mint a többi, és pont az a jó!!!!!!!

  • Katalin Bődi

   Katalin Bődi

   14 napja

   Értékelem Éva aranyos, alapos felkészûlését.

 38. Krisztina Berta

  Krisztina Berta

  14 napja

  Nagyon tetszik, végre igazi emberekkel igazi beszélegéseket láthatunk. Nem előre megírt szöveget mondanak, magukat adják. Nekem belefér hogy néha nem illenek össze a szereplők vagy az egyikük sokkal többet beszél. Szuverén személyiségek. Amúgy a mondanivaló pont jókor talált meg, hogy másoktól függetlenül ítéljem meg magam, ne hagyjam hogy elbizonytalanítson idegenek véleménye, elvárása. Köszönöm

 39. Klári Szabó

  Klári Szabó

  14 napja

  Kétszer futottam neki, és másodszorra sem jutottam tovább a 29. percnél. Ebből a 29 percből 25-öt Pelsőczi Réka beszélt, de olyan lekezelően, olyan fennhéjázón beszélt Bata Évához, hogy vérforraló volt. Az meg, hogy szóhoz nem nagyon hagyta jutni, szégyen. Ha valaki venné a fáradtságot és stopperrel lemérné, biztos engem igazolna, 90 % volt Pelsőczi öntömjénezése. Gondolom a vágónak nehéz dolga volt, hogy legyen benne Bata Évától is valami. Pedig én Bata Éva miatt néztem meg, Pelsőcziről még csak nem is hallottam.

 40. rövid böbe

  rövid böbe

  14 napja

  Olyan mintha az Éva csinált volna egy interjút a Rékával. Nem értem hogy nem érzi vki hogyha sok? Végig csak én én én a másik csak kérdezget ami tök jó lenne ha ez nem egy beszélgetés lenne hanem egy mély interjú. Ráadásul nekem nem is volt érdekes amiket beszélt.... Sajnálom eddig ez a gyenge lancszem az összes között

  • Regi Vagy

   Regi Vagy

   12 napja

   Nem értem. Az első 15 perc csak Évának feltett kérdések, Éváról beszél Réka. Sajnos az elején Éva rém zavarban volt és a feszengése bekorlátozta.

  • Anna Horvath

   Anna Horvath

   13 napja

   rövid böbe Reka beszel,de az elso 12 percben csak Evarol ,hogy mennyire sokra tartja es a tehetsegerol.Hol van itt az en,en,en?Nem magarol beszel,hanem a masik szineszno tehetsegerol

 41. a. markus

  a. markus

  14 napja

  Pelsőczi Réka úgy döntött, hogy csak ő beszél? 21:21-nél nem bírtam tovább. Kikapcsoltam.

  • Edit Simon

   Edit Simon

   12 napja

   Sokat belepörgettem én is.

  • Ágnes Kovács

   Ágnes Kovács

   13 napja

   Én 11 percnél kapcsoltam ki. Egyszerűen nézhetetlen ez az erőszakos, önimádó, saját hangjába szerelmes Pelsőczy Réka. Szegény Éva! :-(

  • Karoly Robert

   Karoly Robert

   14 napja

   unalmas volt..

 42. Szőke István

  Szőke István

  14 napja

  Ezt újra meg kell csinálni de úgy hogy csak Éva beszélhet, nagyon el vite magának az egészet Réka....... Vagy a legjobb Kriszta vid el magaddal, talán akkor szóhoz jut majd!

 43. Orsolya Tölgyesi

  Orsolya Tölgyesi

  14 napja

  Ez egy igazán tartalmas beszélgetés. Nem viccelték el, nem nyaliztak egymásnak. Elejétől a végéig lekötött.

 44. Lilla Dénes

  Lilla Dénes

  14 napja

  Éva hangja csodálatos, Réka pedig olyan nyers őszinteséggel adja át az ő rá figyelő, hallgató nézőnek az élettalasztalatait, hogy az egyszeriben megkönnyebbül. Ezek a nők levesznek a válladról valami olyan terhet, amit éppen te, a világnak való megfelelés oltárán pakoltál oda. Legalábbis nálam. Ez egyébként jellemzi az egész "Csak neked mondom" sorozatot. Nagyon szeretem ezeket az embereket, számomra igazi példaképek. Színház az egész világ, mondjuk, mégis azt érzem, hogy a színház őszintébb minden másnál. Fogalmam sincs, ért-e valaki, mindenesetre nagyon szépen köszönöm az élményt!

  • te ar

   te ar

   14 napja

   Abszolút értelek és minden szavaddal egyetértek. Főleg azzal kapcsolatban, "hogy a színház őszintébb minden másnál". Minden jót kívánok.

 45. Jánki Krisztina

  Jánki Krisztina

  14 napja

  Pelsőczy Rékának meg kellene tanulnia szóhoz jutni a fiatal színésznőt is, ez a beszélgetés 70%Pelsőczy Réka, 30%Bata Éva :( Annyira ő akart a középpontba lenni, teljesen elrontotta a műsort.🤨 Bata Évának sok sikert kívánok 🌸

 46. droki zaplatyi

  droki zaplatyi

  14 napja

  nagyon kellemes beszelgetes volt!

 47. foldkutya

  foldkutya

  14 napja

  Érdekesek a színészek. Egyrészt színpadon is egész másképp viselkednek, de amikor kvázi talk show-ban kell szerepelni, gyakorlatilag 2 értelmes mondatot nem tudnak kinyögni. Miért van ez...? Pedig nagyon szeretem őket, a színházat, a szerepeket. Furcsa...

  • VIKTÓRIA MÁDAI

   VIKTÓRIA MÁDAI

   8 napja

   Igen..en is elgondolkoztam már ezen..talán nagyon jár az agyuk esetleg kissé elvontan amit nehéz közérthetően kifejezniük?.

 48. Magdolna med.hegyi

  Magdolna med.hegyi

  14 napja

  Nekem nem tetszett...nem olyan mesélős, meghitt! Külön talán érdekesek, de nem olyan "csak neked mondom" csevegés!

 49. Róbert Rakonczai

  Róbert Rakonczai

  14 napja

  Nagyon szeretem a sorozatot, de nem értettem, az első két percben mi volt a vicc. Engem idegesített. Infantilis volt. Egyébként a többi tetszett, várom a következő részt!

  • Roman Majtán

   Roman Majtán

   14 napja

   Igy itt ki is kapcsoltam.. :)

 50. Zsuzsanna Nagy

  Zsuzsanna Nagy

  14 napja

  Hát Pelsőczy Réka nem igazán figyelt Bata Évára. Sokszor csak mondta, mondta.....

Következő