Vele járok hat éve

(A robogó az.)
winkler_robert_
Zene: teddyharpone/
teddyharpone.bandcamp.com/releases
Facebook: Winkler-R%C3%B3bert-252364844815710/
Twitter: Winklair

Megjegyzés 

 1. MiSi

  MiSi

  3 napja

  Vegyél egy olyat, mint az enyém! Ztech zt 70! A csatornámon láthatsz róla sok videót 😁 Sok baj volt vele eleinte, de imádom így is!👍

 2. Olivér Baross

  Olivér Baross

  4 napja

  A sárhányó nem a kerék?

  • Winkler Róbert

   Winkler Róbert

   4 napja

   Remélem lesz az életben ennél értelmesebb kommented is.

 3. Villanyi Tivadar

  Villanyi Tivadar

  7 napja

  2019 április elsején vettem. Azóta kétszer kerültem meg a Balatont vele. Imádom. Én éppen a lengővillás eleje miatt vettem. A Többi hasonszőrűnek használhatatlan az eleje (zsírosoké), igaz ez meg felüt a túlzott finomsága miatt. A taposón már vittem 17! kilós dinnyét is haza! :D

  • Villanyi Tivadar

   Villanyi Tivadar

   7 napja

   @Gergő Hesz Sajnos normális! Nem ide van tervezve! Húzd be az első féket teljesen, állj nyújtott lábakkal a talajon és mozgasd előre a motort oda-vissza! Szerinted? Olyan, mintha nem is húznád a féket! Szóval, én is gondolkodtam egy állítható rugóstagon, még levegősért is adnék pénzt, csak utána kellene járni vmilyen értő fórumokon, h milyen lenne jó bele, h biztosra menjek! Ezzel ki lenne szűrve a gyenge pontja. Nem értek egyet a Robival,miszerint széthullik! Semmi gond nincs ezekkel, nyilván ki kell kerülgetni a kátyúkat. Ha megtudnál vmi jó alternatívát, megköszönném, ha megírnád! Szép napot! (Én 65 kg vagyok, s nekem is)

  • Gergő Hesz

   Gergő Hesz

   7 napja

   Pár hónapja van meg nekem is, de ez normális, hogy ilyen könnyen felüt? 75kg vagyok, nem túlméretes... :D Szerinted rúgócsere, vagy szokjam meg?

 4. jacek tomasz Lepczynski

  jacek tomasz Lepczynski

  7 napja

  én kerékpáros vagyok és mindenhol út padka szélénél rosszak az utak nem lehetne csak azt javítani az olcsobb mind az egész bla bla bla

 5. jacek tomasz Lepczynski

  jacek tomasz Lepczynski

  7 napja

  a következö robogo az lesz érdekes

 6. Tomi Demo

  Tomi Demo

  7 napja

  Szerintem csak azért "veszpázzák" le, amiért az összes típusú terepjáró dzsipp, az összes márkájú sarokcsiszoló fleksz, és az összes gyártású pezsgőfüdő kád dzsakudzi. Ez a népi nevük nekik... :D

 7. Zsombor Erdész

  Zsombor Erdész

  7 napja

  Suzuki Verde tulajdonosként minden szavát átélem a videónak

 8. Mocskos Mike És a fiúk

  Mocskos Mike És a fiúk

  8 napja

  Csak a Vespa.

 9. Some R

  Some R

  8 napja

  A Honda Super Cub megérne egy misét.

 10. Mcemru

  Mcemru

  8 napja

  PCX125 köv robesznek

 11. miklos golovics

  miklos golovics

  8 napja

  Szia Robi. Mondtad a videó végén hogy jó lenne vmi más alternatíva a kis vino helyett. Nekem van egy 125-os yamaha vinom (nem tudok róla hogy lenne másik belőle az országba) és lassan úgy gondolom hogy eladó sorba fog kerülni ha esetleg érdekel vagy szeretnéd megnezni, tesztelni akkor szívesen rendelkezésedre bocsátom.

 12. Győző Zongorás

  Győző Zongorás

  8 napja

  MBK Booster Spirit. Álló minarellis blokk, nekem városba 3 litert eszik. Az ilyen kis robogóknál nem fillér---ás miatt jó ha keveset eszik, hanem a kis tanktérfogat miatt. Végsebessége 75km/h gyári 25ekm-t futott variátorral. Hosszú túrákon ami kb 130km-t jelent 2,2 liter jött ki 100km-re vetítve. Jó választás a Yamaha Slider is, illetve az MBK Ovetto..

 13. Máté Fábián

  Máté Fábián

  8 napja

  16.000 😅😅😅

 14. Imre Jóna

  Imre Jóna

  9 napja

  Ha 16 ezret fordulna kb. egyből szétesne :D a komolyabb versenyrobogók fordulnak ennyit, a mellé nem elég a gyári körítés. egy fekvő minarelli blokk beállítástól függően gyárilag maximum 10.000 fordul. (e felett nem lehet beállítani és igen rövid élettartama is lenne)

 15. En Dé

  En Dé

  9 napja

  Én autó lengéscsillapitót vittem a jó kis suzuki address v125-ön :D az se gyakori, a távol keleti érzés átjön :D Szegény azóta besűlt.

 16. Istvan Budai

  Istvan Budai

  9 napja

  Robi, milyen mikrofonnal vetted fel a menet közbeni szövegelést? És hova rögzítetted? Amúgy tök igazad van a gyors motorok városi használatának kockázataival kapcsolatban. Sokkal nagyobb biztonságban érzem magam az 50-essel, mint a 250-es nyergében. Úgyhogy most már csak ritkán rajzok ki az Xmax-szal, maradt a bringa és az 50-es Yamaha. Másrészt nyugodt szívvel ajánlanám a Gear kétütemű verzióját, amit egy éve hajtok, de mégsem teszem. Bár a 12-es keréknek köszönhetően egész jól veszi a kátyúkat, és az olajos csillapítású futótművel jóval várakozáson felül ügyes a mozgása, és nagyon jól kanyarodik. Meg hát ez is japán belpiacos, semmilyen nyoma nincs rajta kendácsolásnak, hisz első itthoni gazdája vagyok. Viszont csak egy 40L körüli top case-zel használható, mert nincs ülés alatti rekesze. Mondjuk a top case egy mozdulattal táskává lép elő, ami egy jó feature. De egyetlen másik 2T Gear-t sem láttam a városban egy év alatt, és a nagy felújításkor szembesültem vele, hogy bár a motorhoz, meghajtáshoz kapható sokminden, de pl. bowdeneket ebben a méretben nem találtam. És ha a teleszkóphoz kellene valami (mondjuk csúszószár), akkor is vakarhatnám a fejem, mert ebből bontott aligha lesz. De egy jó állapotú Neos talán jó választás lehetne számodra. Nagyobb a teste, van elöl tárcsafék, és valamivel magasabb végsebességet is tud.

 17. n1nj4HUN

  n1nj4HUN

  10 napja

  Én a helyedbe valami endurot crosst néznék BP-re.:D

 18. BMWS PRSZT

  BMWS PRSZT

  10 napja

  Olaszt ne! Van nekem apriliam, faternak piaggioja, nem vagy baja volt de majdnem masfel honapot szoptam vele mire sikerult megcsinalni pedig csak egy egyszeru kabelhiba volt...

  • BMWS PRSZT

   BMWS PRSZT

   7 napja

   @Norbert Faddi hat a yamahakkal nem volt soha bajom pedig a foldet megkerultek 2x

  • Norbert Faddi

   Norbert Faddi

   7 napja

   Mert egy Japánban nincs ám kábel ,mi? Malaguti centrom volt a legmegbízhatóbb motorom eddig pedig volt pár

 19. Kertész Kristóf

  Kertész Kristóf

  10 napja

  Levonom a videó tanulságát: ha teheted ne vegyél ilyen robogót.

  • Bence 21093

   Bence 21093

   7 napja

   Összességében nem ez a tanulság szerintem. Az itt a baj, hogy ezek a gépek maholnap 20 év körül vannak és a műanyag törik rajtuk mint a ropi, de ennek ellenére egyszerű szerkezetek mint a faék és városban elvisz A-ból B-be akár egész évben is.

  • Árpád Zentai

   Árpád Zentai

   7 napja

   Nekem a 4 ütemű belpiacos van, és imádom! Nem első robogóm, a hibáit én is alá tudom támasztani, de nagyon szerethető valamilyen oknál fogva.

 20. Percival_hun

  Percival_hun

  10 napja

  Marc Marquez ezzel is megnyerné a motgp vbt.

 21. Attila Tóth

  Attila Tóth

  10 napja

  Robikám!Ez a második vino-d?Nos,ezzel mindent elmondtál 😀Beleszerettél és kész....(Nekem is van egy. És igen, nagyon szeretem 😂😂😂)

 22. Kalman H.

  Kalman H.

  10 napja

  Az R1 mellé Puch Maxi N, na megértem az elmebajt...jó kis motor a Vino.

 23. Sándor Nagy

  Sándor Nagy

  10 napja

  Üdv! Városban valóban egy robogó az egyik legpraktikusabb közlekedési eszköz, lásd távol-keleti országok. Könnyű, kicsi, fürge, parkolás sima ügy bárhol szinte, de az autósok szarba sem néznek rajta, lehetsz te a világ legnormálisabban közlekedője. Én mondjuk egy GSX1400-el járok, az nagyobb, nehezebb, deee nekem pl. nem jelent ez hátrányt. Ugyanúgy könnyen el lehet vele lavírozni a városi forgalomban, mint egy robogóval. Nem melegszik túl, a vizet sem főzi, mert hogy lég-olajos. Nem járnék robogóval e helyett, még úgy sem, hogy városban azért 6 liter körül fogyaszt, tehát többet, mint egy robogó... nah sacc 2 literrel, na bummm... Attól függetlenül több robogó kéne az utakra és jóval kevesebb autó. Mindenki jobban haladna, bááár még jobban kellene figyelni a másikra. :-) huplayer.info/show/bjE2NEhPOGs1bnM.html

 24. gamingsider

  gamingsider

  10 napja

  Aki nagymotorról ül át robogóra, az többet nem fog ráülni.. :D

 25. János Virág

  János Virág

  10 napja

  Mi a baj a 4T robogókkal? Kymco Agility 50 úgy gyorsul alattam, hogy magam mögött hagyom a legtöbb autóst. (Aki autóval sprintelni akar, oda a 2T is hiábavaló). A fogyasztása pedig 2,5l. Ha lassú a szekér, a meghajtásban keresendő elsősorban a probléma.

 26. Mohikán

  Mohikán

  10 napja

  Simson sokkal jobb

  • Norbert Faddi

   Norbert Faddi

   7 napja

   Ja azon legalább megtanulsz szerelni

 27. akos696

  akos696

  11 napja

  Nekem volt egy Sacarbeo 50 2T-m. Szerettem, de tényleg fogyasztott az is 4 felett, valamint az autók is szerettek semmibe venni. Hiába ugrik jól, ha beállsz előre, hirtelen mindenki le akar nyomni és Sennakánt várja a lámpa zöldre váltását. Ezen kívül elszenvedtem közel 30 éves motoroskarrierem legsúlyosabb bukását, helikopter vitt kórházba (komolyabb bokatörés). Eldöntöttem, hogy rohangászásra is komolyabb motor kell, elég a virslikerékből. Évekig egy Xciting 250-et nyúztam, most egy K8 Burgman 400-am van. Ez is 4-et eszik városban, de halad is, rengeteg cucc belefér és akkor sem ilyed meg, ha véletlenül ki kell rohanni a városból. Sőt, annyira élvezem, hogy néha 2-300 km-ekre is ezzel megyek és akkor csak 3,5-öt eszik. Mondjuk az igaz, hogy az ember hajlamosabb a huligánkodásra, mert azért el-el cikázgatok, mégha nem is sokat nyerek vele. De úgy kívánja. :)

 28. Domonkos Komáromi

  Domonkos Komáromi

  11 napja

  Yamaha Voxot :)

 29. Boda Márton

  Boda Márton

  11 napja

  Ez nem Vespa, nem is Yamaha. Ez egy Faggio

  • ipariszalonna

   ipariszalonna

   10 napja

   Scooter brothers

 30. MrHolbrook

  MrHolbrook

  11 napja

  Winkler úr! Vinoból a 4 ütemű nem lenne jobb választás!?

 31. daneehu

  daneehu

  11 napja

  Ha pár csavarásnyit állítasz a karbin akkor megáll ez 2,5-3 literben is

  • akos696

   akos696

   11 napja

   Nem áll meg. Fojtatlan 50-es 2T bizony 4 körül eszik. Ahogy egy 400as 4t is :)

 32. Laszlo Kotnyek

  Laszlo Kotnyek

  11 napja

  Tesztelhetnel egy Kymco X-Town 300i ABS 2018 is 😊😉 nekem ez van, és érdekelne a véleményed!

  • Laszlo Kotnyek

   Laszlo Kotnyek

   10 napja

   @dsasdi 103 Én Máltán élek, és itt van Dealer és szerviz is, tehát nekem meg van oldva itt minden helyben! Az, hogy Magyarországon mi a helyzet azt nem tudom... De van a Facebook-on egy Magyar vonatkozású Kymco csoportunk... Gyere, szívesen látunk ott ;)

  • dsasdi 103

   dsasdi 103

   10 napja

   Laszlo Kotnyek Szia :) Erdekelne szervizeltetni hol tudod a kymcot ??? Alkatresz van hozza ?

 33. Attila Szegedi

  Attila Szegedi

  11 napja

  jó kis robi az Robi :D

 34. benjipd

  benjipd

  11 napja

  Ha ez egy Vino, akkor tulajdonképpen te vagy Vino-n a Ryder?

  • rocko44444444

   rocko44444444

   6 napja

   uhhh, ütök. és jár a pont!

  • Winkler Róbert

   Winkler Róbert

   11 napja

   Ááááááá!

 35. jdomotori

  jdomotori

  11 napja

  Sárhányó=kerék Sárvédő= Ami lemez, műanyag stb cucc, és azért van hogy PONT VÉD A SÁRTÓL, VÍZTŐL STB....Vagy csak én érzem így???

 36. Kovács István

  Kovács István

  11 napja

  "a fokozat mentes autómanata váltó ha autóban mérhetetlenül idegesítő" - Neked idegesítő igen. és Ez a te egyéni véleményed :-)

  • Winkler Róbert

   Winkler Róbert

   11 napja

   Hát azért tudok még pár embert.

 37. Péter 29 Kovács

  Péter 29 Kovács

  11 napja

  Azt hittem azt mondod: és a nyereg alatt, puhítom a húst mint az ősmagyarok. 😂

 38. Szabó Sándor

  Szabó Sándor

  11 napja

  honda integra végső megoldás nekem járkálni a városba

 39. Róbert Èvi

  Róbert Èvi

  11 napja

  .HIU.

 40. Gyula Kerekes

  Gyula Kerekes

  11 napja

  Romet Pony :D

 41. elements

  elements

  11 napja

  Hegyet bírja (Budán tudnám használni)?

  • Winkler Róbert

   Winkler Róbert

   11 napja

   Kiscellin 20, de felmegy.

 42. Pèter Kunvàri

  Pèter Kunvàri

  11 napja

  Scarabeo , liberty

  • Norbert Faddi

   Norbert Faddi

   7 napja

   Elsõ futòmű scarabeon nagyon gáz

 43. Ádám

  Ádám

  11 napja

  16.000-es fordulatszám???

  • Ádám

   Ádám

   8 napja

   @Imre Jóna én is arra gondoltam

  • Imre Jóna

   Imre Jóna

   9 napja

   téves... max 10.000 de inkább 7-8.000

 44. BackRow Student

  BackRow Student

  12 napja

  Honda Cub illene hozzád. :) A steril, ésszerű választás meg az említett PCX vagy SH 125-150.

 45. Sándor Youtube

  Sándor Youtube

  12 napja

  Ne igyál ha vezetsz.

  • Sándor Youtube

   Sándor Youtube

   8 napja

   @Bence Attila Pál 3 sorocske utan forgatni tamadt kedve, jogsi kevesbe ugrik a mocin... Hat na, senki se szent

  • Bence Attila Pál

   Bence Attila Pál

   8 napja

   Sándor HUplayer szószerint ez jutott eszembe. Annyira artikulálatlanul beszél magához képest. :DDD

 46. Bond James

  Bond James

  12 napja

  Yamaha gear bírja és komfortos is nagyon plusz 2 litert eszik

  • Winkler Róbert

   Winkler Róbert

   12 napja

   Próbáltam, tök jó lenne, de azt a lomhaságot nem bírom elviselni.

 47. Dombai Attila

  Dombai Attila

  12 napja

  Latott valaki robogot USA-ban?

  • Z B

   Z B

   11 napja

   Igen, robogó pick-up-okat. 😊

 48. TheScouserChucky

  TheScouserChucky

  12 napja

  Nekem Vespa S50 4T-ém van és egyáltalán nem lomha. 50-esekhez és még 2T robogókhoz képest is agilis kis jószág. 75 km/h a nyél nála. Egyébként én PCX-re vagy egy Forza gondolnék ( mindkettő 125-ös ) az új robi témájában, hogy arra újítasz be Winkli, ha már sokan elkezdtek tippelni. ;)

 49. hobbit asztalos

  hobbit asztalos

  12 napja

  Ugyancsak yamaha de bws amivel mászkálok.Előtte puch lido volt pici kerekekkel és hasonló elsővillával.Azért tényleg jól jön a rendesebb lengéscsillapítás kishazánkban :)

 50. Patrik Pruzsinszky

  Patrik Pruzsinszky

  12 napja

  Robi! Valami jó elektromos robogó kellene ha már elekromos autód is van. Van egy két jó ajánlat a piacon.

  • Winkler Róbert

   Winkler Róbert

   12 napja

   Még azért él a Vino... :DD

  • Patrik Pruzsinszky

   Patrik Pruzsinszky

   12 napja

   @Winkler Róbert ez igaz de hosszútávon a legjobb választás. Akkor pcx?

  • Winkler Róbert

   Winkler Róbert

   12 napja

   Már nézegetem azokat is, de szerintem még drágák.

 51. ЛюбэRus

  ЛюбэRus

  12 napja

  Ide a bökőt, ha nem valami Honda Cub féleség lesz...

 52. Csaba Papp

  Csaba Papp

  12 napja

  motoriminarelli.it

 53. Béla Jenei

  Béla Jenei

  12 napja

  Íme egy több élü mazochista. Nem csak a sok szar sör megkóstolásával szívatja magát, a józan napokra is kell valami.

  • Sándor Youtube

   Sándor Youtube

   12 napja

   Nem tunik 100% osan jozannak

 54. marcika93

  marcika93

  12 napja

  Szep kis vespa 🙂

  • papplaszlo01

   papplaszlo01

   4 napja

   @Winkler Róbert Marcika olvasott a sorok között:)

  • Winkler Róbert

   Winkler Róbert

   12 napja

   Napkommentje!

 55. Gábor Hirka

  Gábor Hirka

  12 napja

  Tök mindegy mit veszel, a magyar utakon minden elpusztul... :/

 56. szeriman13

  szeriman13

  12 napja

  leszamitva hogy maximum 45el mehetne.

 57. Cerberus

  Cerberus

  12 napja

  Pont most olvastam, hogy total bikeon vett valaki és mekkora szar és még te is vettél egy ugyanolyat sokkal olcsóbban

 58. Peter Kun

  Peter Kun

  12 napja

  +1 szavazat, hogy elektromos (robogó) legyen a következő ;)

  • Z B

   Z B

   11 napja

   Támogatom! 👍

 59. Kristóf Szabó

  Kristóf Szabó

  12 napja

  Amikor a kátyukról beszélsz az út szélén: Hello me, meet the real me, and my bickilizős way of life. xdd

  • Winkler Róbert

   Winkler Róbert

   11 napja

   Én végeztem Blackie-vel a playback Crimson turné után. :DD

 60. E erisen

  E erisen

  12 napja

  Magyar utakra nem való más csak cross motor. :-(

Következő