Kötöttfogás 57. - Buli, csajok, satöbbi...

A Kötöttfogás Extra 2019. október 5-i felvétele a Hatszín Teátrumból. Az e heti műsorvezető: Dévényi István. Vendégek: Csintalan Sándor, Konok Péter és Puzsér Róbert.
Témák:
- Borkai, Wittinghoff, Lackner - tényleg bármit megtehetnek?
- Puzsér kontra Csintalan - ki kerül ki győztesként?
- Mindent átadnak, még az elképzeléseiket is

Megjegyzés 

 1. Hakapeszi Maki

  Hakapeszi Maki

  3 napja

  Arisztotelész: "a demokrácia elfajulása a politeiának (Arist. Polit. III 4, 7; 5, 1, 2; III, 1, 6; 11, 10; IV, 2, 1), ebben a sokaság, a plebs a saját magánelőnyére gyakorolja a politikai hatalmat éspedig a közjó rovására" NEM TUDOM, HOGY MIT NEM ÉRTENEK EZEK ITT A DEMOKRÁCIÁRÓL, MIKOR MÁR RÉGEN MEGFOGALMAZTÁK, HOGY MI A DEMOKRÁCIA CÉLJA.

 2. KP KP

  KP KP

  4 napja

  M’r megint h-lzes;geket besy;l ey a csintalan. Szeretn;k ;n ci’g’nz hurk’t enni mikor a krumpli kiloja 400ft ,a zolds;gek; meg a legdr’g’bb .A hus meg ingzenvan syinte.

  • Gergely Nagy

   Gergely Nagy

   4 napja

   Pont ez jutott eszembe, hogy mennyi zöldség drágább a húsnál. Azért páran biztos sírtak a dumáján…

 3. Cadaverland Cadaverass from

  Cadaverland Cadaverass from

  5 napja

  Csintalan egy szenilisedő kretén,születésnap ide ,vagy oda....Nagyon kilóg!

 4. Gergely B

  Gergely B

  5 napja

  Szegény Csintalan, végleg le főtt a kv! Ideje visszavonulni a 4 fal közé papa.

  • Gábor salga

   Gábor salga

   3 napja

   Ki lenne helyette? aki bólogat? Puzsért ettől érted, mert Csintalan akadékoskodik!

 5. Saci Szálka

  Saci Szálka

  5 napja

  Csintalan tényleg, miért? Mindig ott van, de méééér?

  • Gábor salga

   Gábor salga

   3 napja

   @Saci Szálka Csintalan kicsiben! :-)))))

  • Saci Szálka

   Saci Szálka

   3 napja

   @Gábor salga Gulyas Marci

  • Gábor salga

   Gábor salga

   3 napja

   Kit látnál helyette szívesebben?

 6. turtlestudioHUN

  turtlestudioHUN

  5 napja

  Ezért a Csintalan show-ért még pénzt is kértek?

 7. Csakbetksszmok

  Csakbetksszmok

  6 napja

  Csintalan mehetne egy saját műsorba, monodrámának! - A többiekből lenne végre egy jó Kötöttfogás!

 8. Sándor Pécsi

  Sándor Pécsi

  6 napja

  1:02:10, Csintalan jobb keze maga a szegfű😫

  • Sándor Pécsi

   Sándor Pécsi

   6 napja

   1:12:54, Dèvènyi arca🤣🤣🤣

 9. Sándor Pécsi

  Sándor Pécsi

  6 napja

  Csintalan a karigerivel akar orszàgot menteni? Ja,a hùs pedig nem alapvető èlelmiszer nap mint nap. Szerintem.

 10. Éva Hajas

  Éva Hajas

  6 napja

  100 000,milliokat tesznek el évete,felháborító.Igaza van Puzsér Robertnek...

 11. Andy V

  Andy V

  6 napja

  ...régóta várt nyilvános ténytisztázás: végre Puzsér ráolvasta Csintalan elvtárs fejére a Csintalan részéről az elmúlt 30 évben bemutatott elvtelenséget, érdekekhez dörgölőzést és köpönyegforgatást, amire ez a fasszopó csak gőgös felsőbbrendűséget és hozzáértést színlelve próbált reagálni...bár most hirtelen megakadt a szava egy pillanatra...egyébként meg ez a színpadi hordószónok szedett vedett társaság csak zizeg a hugyos gatyájábam mert csípi őket a pisi...

 12. Sándor Pécsi

  Sándor Pécsi

  6 napja

  Sanyi bà tuti belegelt a beszèlgetès előtt.

 13. Balogh Gábor

  Balogh Gábor

  7 napja

  Lehetne a háttér ennél is sötétebb? Üdv. a díszlet megalkotójának. Nézhetetlen, de hallgatható.

 14. zzambezi1959

  zzambezi1959

  7 napja

  Konok úr csúcsra járatta ma a prüdériát, gratula. Képes volt a képmutató svéd szabályozást a védelmébe venni: kb. 3 perc alatt találtam meg az imént a neten 429 stockholmi prostituált mobilszámát és fényképét.

 15. pazola

  pazola

  7 napja

  En ertem Csintalant (noha nem szeretem), es Puzsert is (noha ot sem kulonosebben). A baj az, hogy Puzser ugyanazt mondja, mint amit egyszer meselt Kuncze Gabor, miszerint voltak valami rendezvenyen, ahol valami SZDSZ-es - talan pont Kuncze) azt mondta: o nem a plebsz szavazatara hajt, neki azoknak a szavazata kell, akik gondolkodnak. Erre valaki a hallgatosagbol ralegyintett, hogy "nabazmeg" Itt is ez van. En szivesen szavaznek Puzserra, mert itt el kell takaritani az elmult 30 ev minden szennyet. O viszont azt nem erti, hogy ELOSZOR orbant es a bandajat kell eltakaritani, aztan johet minden mas. Aztan lehet szavazataranyos valasztasi rendszer. Aztan lehet eltakaritani gyurcsanyt es az osszes tobbi szemetet, aki itt maradt.

 16. A Kat

  A Kat

  7 napja

  Persze, hogy a többség hülye. Majd az elit, intelligens kisebbség átveszi a hatalmat. Nem ismerős ez a XX. századból?

 17. Biro Maria

  Biro Maria

  8 napja

  Hasbeszelo,unalmas, etikatlan tarsasag es raadasul Csintalan reszeg is es hulye is.

 18. Ottó Nagy

  Ottó Nagy

  8 napja

  Csintalan unalmas! Kevesebb Csintalant (Sőt keveset se)!

 19. basti2631

  basti2631

  8 napja

  teljesen igaza volt csintalannak: amíg a hülyék a röhögcsélő, bullshitelő trolloknak csápolnak és tapsolnak addig habonyék vígan fent fogják tartani a NERt

  • csongor mate

   csongor mate

   8 napja

   Csintalan képviselte egyedül a józan észt: a hőbörgő, átgondolatlan igazságérzet ritkán vezet jóra...

 20. basti2631

  basti2631

  8 napja

  konok kurva unalmas és csak robi seggnyalásával próbál lájkokat szerezni annak a farvízén

 21. basti2631

  basti2631

  8 napja

  látom itt is tombolnak a puzsér-szektások.

 22. Káldi Jozef

  Káldi Jozef

  8 napja

  Mikor láttál liberáls politikost 4 lánnyal..mielőtt belezuhansz a FIDESZ...-be ? :) Ha lehetne az idén válaszolnál...

 23. Káldi Jozef

  Káldi Jozef

  8 napja

  Nem annyira a félre qúrás a nagyobbik baj...hanem inkább az, hogy az aranykalászos ügyvéd pont azt a szántót vette meg amelyen nem sokkal később az AUD építette a gyárát... :( Hipp Hopp millárdokat kaszált az ügyvéd úr amúgy is régen szagos cégecskéja, am minden valós tevékenység nélkül... Rákosfalvy Zoltán és a Trade Center KFT siker történenete : Nem a dugás volt a legfőbb baj… www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=BR%C3%81KOSFALVy++ZOLT%C3%81N++Trade+center++kft+ 1./ 24.hu/kozelet/2019/10/08/borkai-zsolt-rakosfalvy-zoltan-jacht-penz/ Puzs ! Kihúzhatnád a fejed O1g...-ből, mert ha körül néznél a világban sok érdekeset láthatnál...

 24. Pharizer

  Pharizer

  8 napja

  Nagyon cringe ez a sok Csintalan monológ. Miatta nézhetetlen az egész kb.

 25. Deam 007

  Deam 007

  8 napja

  Csintalan!!!! Mi volt ez a pusztito alparisag ???!!

 26. Dániel Szentesi

  Dániel Szentesi

  8 napja

  Eljött a pillanat, hogy mostmár énis lealacsonyodom a trollkommentelők szintjére. 22 éves vagyok, 3 éve teljesen beleszálltam a közéleti/politikai témák világába. Az első lendületet a Hír TV Szabadfogás illetve Sznobjektív című műsora adta. Eleinte csodálattal hallgattam CSINTALAN SÁNDOR megjegyzései 90%-át, de ahogy telt múlt az idő egyre jobban érzékeltem Csintalan úr viselkedését az őt körülvevő milliőben. Most telt be a pohár. Tudom, hogy én is csak egy vagyok a sok felhasználó közül de akkor is megkérdezem: Kedves Csintalan úr! Ön mit képzel magáról amikor szerencsétlen, jószívű Dévényi Istvánt az elmúlt 3 évben FOLYAMATOSAN minden adandó alkalommal próbálja megszégyeníteni? Mégis honnan ez a felsőbbrendűség? Honnan ez az önbizalom, hogy mindenkit le "öcsém"-ez és olyan undorító összefüggéstelen mondatokkal próbálja a maga semmit mondó véleményét elmondani? De még ha mondana is valamit! Bármit! Csak annyira futja, hogy 6 perceket kivesz a műsorból csak azzal, hogy teljesen inkoherens mondatokból száll át a másikba aminek az eredménye, hogy ÉRTELME NINCS ANNAK A 6 PERCNEK!! Arról nem beszélve, hogy amikor elkezdődtek a Kötöttfogás első részei még meg is vádolta a youtube-on PUZSÉR RÓBERTET (Igen Puzsér fan vagyok, de próbálok egy objektív észrevételt levonni a látottak alapján) minden mocskossággal, mondván, hogy ő nem megy a Kötöttfogásba, ha már ingyen kell menni. Azóta pedig minden egyes adandó alkalommal ahol csak tud úgy nyal be Puzsérnak ahogy lehet! De Vona Gáborhoz való viselkedése is DETTÓ UGYANEZ! Mégegyszer mondom, minden egyes Szabad-Kötöttfogás részt láttam az elmúlt 3 évben! Volt amit többször is. Még a Kötöttfogást is többször támogattam kisebb tételekben, de eddig bírtam. Ha kell utalok a Magyar Hangnak 100.000+ forintot csak kérem VALAKI SZÓLJON MÁR RÁ ERRE A FÉLALKOHOLISTA exbolsevik életunt káderre, hogy moderálja magát és ne bassza el a nézők kedvét azzal, hogy egy neveletlen taplót játszik a kamerák előtt. A tévedés jogát fenntartom, nincs rálátásom Csintalan Sándor teljes jellemére, viszont az elmúlt 3 év Tv szerepléséről igen is van tapasztalatom. A többi nagyágyú tökéletesen reprezentálja a különböző beállítottságú magyar értelmiségiek archetípusait, tőlük is elnézést kérek, hogy ezt a hangvitelt megütöttem. Üdv: egy fanatikus rajongó ui: Ezt a szöveget addig másolom majd be minden egyes Kötöttfogás videó alá, amíg legalább valaki egyszer visszaszól Csintalannak, hogy tudja, hogy nem kéne viselkednie. Vagy ha normalizálja magát.

 27. Péter Forrai

  Péter Forrai

  8 napja

  Puzsert Oscar dijra kene jelolni annyira szenvedelyesen jatszik

 28. Sylvatica_sandor

  Sylvatica_sandor

  8 napja

  Rendben! Én ezentúl nem nézem meg a műsort, ha Csintalan benne lesz! És nem azért, mert különbözik a véleményünk, hanem azért, mert flegmán viselkedik a beszélgető-partnereivel, nem képes lenémítani a telefonját, össze-vissza hablatyol és azt hiszi, hogy ő fingta a passzátszelet! Csintalan Úr, szerintem elérkezett az idő, amikor vissza kell vonulni és élvezni a nyugdíjas éveket!

 29. Karoly Feher

  Karoly Feher

  8 napja

  Az, hogy az egész műsorból egy puzsér kampányrendezvény lett, (kapjátok be...). Nem ezért támogatjuk a műsort, ez rohadt etikátlan volt tőletek. Puzsér majd jöjjön vissza ha lezajlott a választást, addig meg ne próbáljon már civilkedni!

 30. Luca Brasi

  Luca Brasi

  8 napja

  El kellene vegre donteni, hogy csintalant vagy nem meghivni, vagy meghivni es addig itatni musor elott amig mar egyaltalan nem forog a nyelve. Mert igy felreszegen kurvaidegesito.

 31. istvan brusznyai

  istvan brusznyai

  8 napja

  magyar ország példa képe, márki Zay Péter.

 32. Leslie Thicc

  Leslie Thicc

  8 napja

  hahóóó, Szpotin az előző rész van fent az új helyén is. 😟

 33. Péter Ring

  Péter Ring

  8 napja

  Ej, Puzsér, nem igazán érted ezt a Mandineres dolgot. (Az, hogy balliberális, az nem létezik, mert a liberalizmus jobboldali eszme, azt most hagyjuk.) Nem az ellenzékiek vannak felháborodva azon, hogy te itt-ott szerepelsz. A pszichológia alapján az emberek igenis összekötnek a NER-rel. Pont. Tökmindegy, hogy tudatosan ki mit gondol, a NER patikamérlegen van kiszámolva, és az, hogy téged oda kiraktak, az pontosan azért lett meglépve, hogy összeugrassza az ellenzéki szavazókat, hogy ne lehessen a Fideszt leváltani. Ilyen egyszerű. Nekem aztán olymindegy, kinek adsz interjút, de ez nem a politikai könyv, amit figyelembe kéne/érdemes venni, hanem a józan paraszti ész, hogy nem ugrasz ki a tizedik emeletről, csak, hogy figyelmet kapj. Én értem azt is, amit mondasz, hogy amúgy nincs lehetőséged a reklámra, de azért gondolj bele egy kicsit, hogy téged a Fideszmédia egyszerűen felhasznált arra, hogy saját magát erősítse. ÉS még egyszer: ez nem politizálás, hanem pszichológia.

 34. dezső molnár

  dezső molnár

  8 napja

  Csintalan hiába takaródzik, hogy a múlt így-úgy... Aki most is a Karácsonnyal szimpatizál, az igenis jelenleg is szoci a javából..és baloldali törzs ...szónokol a szegény cigányokról ...bezzeg mikor volt lehetősége a parlamentben ülve anno..akkor más volt a fontos neki (is)

 35. Péter Ring

  Péter Ring

  9 napja

  Zsiga Marcell segédhernyó azt mondta, hogy biztosan meg lehet élni 47ezer forintból, mert... biztosan meg lehet élni 47ezer forintból. Miközben ő napi 57ezret keresett.

 36. Péter Ring

  Péter Ring

  9 napja

  Na kérem. Kurvázós téma. 1.- Egy felnőtt nő önmagától dönthet úgy, hogy kurva lesz. Nincs ezzel semmi baj. Legális is - Magyarországon. Horvátországban az ördög ügyvédje szerint nem, én nem tudom, de ha tényleg nem, akkor eleve nem igaz, amit Borkai állít, hogy nem szegett törvényt. Másrészt meg nyilván pont csak az a része hamis a felvételnek, ahol kokózik? Na perszeee... Egy vérvizsgálat megmondaná, de hát az meg nyilván nem lesz. Harmadrészt meg... igen, 14 millióba kerülő utazásra van pénze egy polgármesternek, aki egy év alatt keres bruttó ennyit, mi? Hogyne, nyilván zsebből fizette. Ja, nem. 2.- Igenis vannak büszke prostik, Dévényi István úgy látszik, valami elit egyetemre járt, ráadásul régebben, mint én - nem egy, nem két évfolyamtársnőm volt, aki kurválkodásból fizette a tandíjat, az albérletet, a heti három bulizást. Amik másnapján meg büszkélkedve versengtek egymással, hogy ki hány faszt szopott előző éjjel. Ennyit a kényszerítésről. 3.- Igenis a Puzsérnak van igaza abban, hogy egy liberális politikust ha lefilmeznek, hogy úgy viselkedik, mint egy - ad absurdum! - liberális... hát és akkor mi van? Amíg nem törvénytelen, addig akkor mi van? Viszont amikor előjönnek ezek a mélykeresztény, mélykonzervatív faszok, és belepofáznak abba, hogy én milyen erkölcsös legyek, majd kiderül róla, hogy olyan orgiákra jár, amikre a legliberálisabb életvitelű drogbárók is csak ünnepnapokon, akkor nehogy már ugyanolyan magánügy legyen! Ezekről nekem mindig az olyan ügyek jutnak eszembe, amik amerikában buktatnak republikánus politikusokat, meg "alt right" (ha valaki nem értené, az alt right egy polkorrekt kifejezés amit azok a neonácik használnak magukra, akik el akarnak törölni minden polkorrektséget) vezetőket. Mint például, amikor a Ku Klux Klán vezetője, aki ugye állítólag a fő melegellenes, fő négerellenes, és főkonzervatív, hirtelen lebukik, hogy egy fiatalkorú néger fiút kúrogat. Vissza az alapra: lehet, hogy Puzsér a liberális krédót mantrázza, de Konok Péter meg az ún. "konzervatív" faszságot magyarázza. De Konok Péter: kérlek, áruld már el, hogy mégis mi a búbánatos fasz köze van hozzá bárkinek - neked is! - hogy más mit csinál az ágyban, amíg mindenki benne van a dologban a résztvevők közül? Ha valakinek nem tetszik a melegség, akkor ne csinálja! Ha valakinek nem tetszik az, hogy Gipsz Jakab prostikkal prütyköl, akkor ne nézzen oda. Ha valaki nem akar prostikkal kefélni, akkor - döbb! - NE TEGYE! És ennyi! És milyen alapon szól bele a fintorgó abba, hogy más ezt akarja-e, vagy sem?

 37. Carlos Carlos

  Carlos Carlos

  9 napja

  Tisztelem Csintalan urat! Szerintem túl sok fájdalom csillapítót kapott a térdműtét után,mert mostanában félrebeszél. Teljesen szét trolkodta a műsort

 38. dafi723

  dafi723

  9 napja

  37:00 milyen igaza van Robinak. Példaértékű ahogy a pesti srácok különítményt is szétszopatta újra.

 39. Laszlo Beres

  Laszlo Beres

  9 napja

  Csintalan egyre jobban hasonlit Yodára kinézetre csak mert amúgy elalszik beszéd közben és marhaságokat mond🤢🤣

  • Gábor salga

   Gábor salga

   3 napja

   Az Erő vele vaaan!!

 40. Attila Kámán

  Attila Kámán

  9 napja

  Csintalan miatt nem nézek kötöttfogást.... az életemből vesz el időt....

 41. Amy Vyollon

  Amy Vyollon

  9 napja

  Nincs gond Csintalannal. Csak beszeljen 90%-al kevesebbet.

 42. MrSzlisz

  MrSzlisz

  9 napja

  egy amerikai autógyár és egy szovjet autógyár atója versenyzett az amerikai utolsó eleti lett a szovjet mesodik. Ketten indúltak ez a sajtó igazsága?! ezt a küblise Zejtunba jilent meg.

 43. MrSzlisz

  MrSzlisz

  9 napja

  FSitalannak Igazavan Nagy szükséglenne Magar- magyar tolmácsra !

 44. MrSzlisz

  MrSzlisz

  9 napja

  A kérdezőnek mondja, válaszolja azt, hogy kellemes Karácsoni ünnepeket, vagy boldog újévet! Tanuljatokb Orbántol

 45. Frank Waldner

  Frank Waldner

  9 napja

  PUZSER BECSULETESEBB MINT ORBAN VAGY GYURCSANY!

 46. Gábor Szabó

  Gábor Szabó

  9 napja

  Csintalant ha a szónoklatai közben az egyik fizető néző elküldte volna az anyjába, bizonyára valami olyasmit mondott volna rá, hogy "Ezért tartunk itt, mert nem értjük, amit ő mond". Persze ez most csak hipotetikus, de hadd válaszoljak rá, hogy szerintem miért tartunk itt: Azért, mert egy volt komcsiból lett volt fideszesből lett volt jobbikos, aki magát a magyar ellenzéki értelmiség egyik vezéralakjának tartja, épp Karácsony mellett érvel, pedig Puzsér is a listán van. Amellett a Karácsony mellett, akit 5 év múlva már leváltana és aki tavaly tavasszal már szénné bukott a választáson. Akit ő maga is elzavart volna akkor az ellenzékkel együtt. Persze ha így tesz, akkor már magának is kuss-t kellett volna osszon, az meg ugye nem járja. Marad a kognitív disszonancia és az ezen való kényszeres felülkerekedni akarás siralmas komédiája. Ez Csintalan jelen pillanatban. Szükség van rá? Nincs. Go home Sanyi, you are drunk.

 47. MrSzlisz

  MrSzlisz

  9 napja

  Politikusnak nincs magán élete mertz tetőtől talpig politikos és példamutató életettkel élni az erkölcsi szinten és törvények betertása szintjén

 48. Krisztina Papp

  Krisztina Papp

  9 napja

  Lehet, hogy a Robi fiatal, de szorosan hozzá tartozik, hogy RÉG MEGHALADTA A KORÁT!

 49. Amália Veres Zoltánné

  Amália Veres Zoltánné

  9 napja

  Puzsért lehet szeretni,nem szeretni,de jó fej és okos is!!! Szerintem meg, Csintalan nagyon is jó dolgokat mond!!

 50. A YouTube Rémálma

  A YouTube Rémálma

  9 napja

  Ezek ezért fizetést kapnak??? A kocsmába ingyen beszélgetnek ezekről . Mocskos ingyenélők takarodjatok dolgozni a kőfejtőbe.😡😡😡

 51. Gergö Veit

  Gergö Veit

  9 napja

  Védd már észre magad te tökfejű Csintalan..!!

 52. aditua garbigailua

  aditua garbigailua

  9 napja

  A barmok a kurvázásról, a drogozásról beszélnek. Nem ez az igazán súlyos, hanem ahogyan önkormányzati és országos szinten loptak és lopnak a politikusok. Ez az igazán érdekes. Ez az igazán fontos. Erről nem beszélnek. Pedig a Borkait lebuktató győri ügyvédnek komoly bizonyítékai lehetnek. A kispesti meg a zuglói szoci történeteknek is utána lehetne járni.

 53. aditua garbigailua

  aditua garbigailua

  9 napja

  5:41 Évek alatt most halottam először értelmes mondatot Konok Pétertől: "Szekértáborok szerint ítéljük meg az erkölcsöt." Lett is utána csend. Ilyen, amikor valaki kimond egy igazságot.

 54. Éva Csotar

  Éva Csotar

  9 napja

  Hajrä Puzsér!! Oszd öket!!

 55. Bimbó vagyok

  Bimbó vagyok

  9 napja

  Csintalan teljesen tönkreteszi a beszélgetést... Egy alkoholista, részegen, osszefüggéstelenül beszél... Neki köszönhető a mai közállapot. Menjen haza pihenni

 56. Pénzes Proli

  Pénzes Proli

  9 napja

  Kibebasztott szánalmas ez a Csintalan Sándor. Kb. mint Fiala. Ugatja a változás szükségét, drámai szólamokkal operál..............................de aztán mégis leszavaz Karácsonyra a nyomorultja. Szánalmas, szánalmas, szánalmas. Megérett végleg, hogy eltűnjön a süllyesztőben, örökre. Gumigerincű, szarfaszú alak! HAJRÁ ROBI!!!

 57. FT1970FT

  FT1970FT

  9 napja

  A hangminőséget kritizáló megjegyzések törölve lettek? Illett volna inkább kijavítani ezt a hibát! Ha már ez a Magyar HANG csatornája, jobban oda kellene figyelni a HANG minőségre! Aki élvezhetőbben szeretné hallgatni, javaslom Robi csatornáját: huplayer.info/show/M0xlRklzYWtNTW8.html

 58. Renechannel

  Renechannel

  9 napja

  Klasszikus volt Csintalan Sándor szülinapja. Ugyan mindenki kínosan érezte magát és csak az idejét vesztegette itt, de ő legalább jól be volt baszva.

 59. Zsolt Piczil

  Zsolt Piczil

  9 napja

  Csak nekem jutott eszembe Csintalannal kapcsolatosan, Kádár utolsó rendkívül zavaros kongresszusi beszéde? Szerintem hasonló, a szellemi leépülés a saját ego (múlt és jelen) ellentmondásaiba belefulló elme az ami most itt megint megjelent. Csintalan felett (nyugodjatok meg) nem mi ítélkezünk (bármilyen kommentel) hanem Saját Maga ÉS az Élet. De azért szomorú ez.

 60. tiikeri

  tiikeri

  10 napja

  Robi te csak egy kis részből akarsz álltalánost gömbölyíteni!

Következő