Autók és más járművek

Futómű felújítás, és leszakadó kipufogó - Szereljünk Saxót #2

Ákos csatornája:huplayer.info/show/Wk9kWFZtUzZEOXc.html
Megtalálsz Instagramon: draskovicsandris
Ha van valamilyen érdekes (vagy akár unalmas) autód, amiről szívesen látnál a csatornán megszokott teszt videót, illetve ha bármilyen üzleti megkeresésed lenne, itt elérsz: andris98.yt@gmail.com

Megjegyzés 

 1. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  4 napja

  🔥🔥🔥🔥🔥 1:19 🧡❤ 👇👇🔥

 2. Szombati Dávid

  Szombati Dávid

  5 napja

  Jól összeszedett videó lett ismét! :D A "vidék" szó alatt esetleg nem Dombóvárt értetted? Mert ma egy ugyan ilyen Saxót láttam itt, csak a rendszámtáblára már nem emlékszem :/

 3. Unknown Artist

  Unknown Artist

  5 napja

  Which is dimension of tires? Thanks!

 4. Tamas Balog

  Tamas Balog

  6 napja

  A szerelő gyerek érti a szakmát. Igényesen légkulccsal húzza meg a csavarokat. Habár ott a gömbfejkiszedő, azért kapaláccsal elkezdi verni, mielőtt a szerszámot feltenné. A legszebb a lengéscsillapító szárát légkulccsal meghúzni.

 5. Manasse Székely

  Manasse Székely

  6 napja

  A kocsi már 2x csápon volt és innen látni nem volt alánézve azért az a kipufogó igy hirtelen nem szakad le, lehetett volna látni.

 6. AttilaSVK

  AttilaSVK

  6 napja

  Rég nem indult ilyen jól a napom, jót nevettem :) Még több ilyen videót! Köszönöm :) Egyébként pedig ha segítség kéne a fejegység felélesztésében vagy cseréjében, keress meg nyugodtan (pl. Instán ugyanezen a néven megtalálsz) Építettem már néhány autóhifit (és a szobai hifi sem áll tőlem távol, sőt :D)

 7. AmStream

  AmStream

  7 napja

  Carvertical beleölt milliókat és csilliókat hogy különböző autós videók és műsorok-ba vághaság be a promót (ezálltal behülyítve az átlagembert ) ! Erre jössz te és 10 másodperc alatt lenulláztad az egészet ! Ilyen egy igazi millió Eurós kijelentés ! XD

 8. Robin Liu

  Robin Liu

  7 napja

  Mennyit költöttél szerelésre?

 9. Man In Black

  Man In Black

  7 napja

  fos...kisgyerek

 10. Béla Tóth

  Béla Tóth

  7 napja

  Szívesen megnézném, hogy a Parragi épít alá egy rendszert, ami örök élet meg egy nap. Nem mellesleg legális kis hazánkban.

 11. Snifuh

  Snifuh

  8 napja

  Hány Éves Vagy?

 12. Agytorzulat 2

  Agytorzulat 2

  8 napja

  Laptiming esetleg? Oda mernéd adni Janinak és Csabinak? Persze, ha már olyan állapotban lesz. Én lehet nem merném, ha már ennyire igyekszem helyretenni, ne hogy aztán ott jöjjön elő még egy csontváz! Egyébként példát kell venni rólad, mert ilyen egy jó tulaj!

 13. Márk Tomázi

  Márk Tomázi

  8 napja

  peugeot 106 nak teleszkópos a motorháztetőtartója

 14. Tóth Gábor

  Tóth Gábor

  8 napja

  Nekem ugyan így szakadt le a kipufogó az aútópályán 120-130 tempónál Bécs előtt 60km re és Miskolcig mentem 😅 egy élmény volt...

 15. Gábor Udvari

  Gábor Udvari

  8 napja

  Jók ezek a tartalmak, én már várom, hogy össze álljon a gép aztán jöjjenek a belső kamerás felvételek 1-1 pályanapról. Laikusként azt mondanám, hogy az Ákos egy elég komoly szintű hobbi szerelő, aki sok magát szakembernek tartó szerelőt is leköröz. Más munkájába a legkönnyebb belekötni, meg otthonról szakérteni a fotelből... várom a folytatást srácok :)

 16. Ferencné Potyondi

  Ferencné Potyondi

  8 napja

  Szia Andriskám! Nézegettem a videóidat, nekem a Porsche a kedvenc autóm. Láttam a 911, meg a 944-es tesztet, de érdeklődnék, hogy lesz-e esetleg 964-es teszt is? Az amelyiket valamikor a rendszerváltás környékén gyártottak egy pár évig. Még fiatalabb voltam ültem egy olyanban, és azóta is gyarkan álmodom róla! Előre is köszönöm a válaszodat, nagyon szeretem a munkásságodat; millió csók, Julika.

 17. fing del

  fing del

  9 napja

  Szia srác még mindig az autó a téma? Elég nagy függőségben szenvedsz. Persze nem csak te de elég uncsi már ez a sok verda nem gondolod? Állandó köbcentik meg térfogat vagy mennyit fogyaszt és persze milyen gyorsan megy húúúú de király vagyok bakker. Vumm vummm. Kiskoromban sokat matchboxoztam színváltó játékautóm is volt, aztán annyi. De neked és autófüggő haveroknak további jó vummmogást és nyomatékszámítást, hengerfejes hájtek cuccokat a kaszniba dupla kipufogót és neon világítást. Na várjuk a további autós témát mert ez durva érted? Vumm vummm :D :D :D

 18. Dávid k.

  Dávid k.

  9 napja

  Erre az autóra kötelező a sportdob ! Sőt az ültetès is ! Nem értem miért kell mindent gyárira visszaalakítani ? Akkor miért nem egy sima saxot vettél ???!!!!

 19. László Tokaji

  László Tokaji

  9 napja

  Nagyon Baszó a kipúfogó xd

 20. gyorgyhanko

  gyorgyhanko

  9 napja

  Emberek, akik itt fikázódnak!!! Gondoljatok már bele, ez egy 20 éves autó!!! Magyarországon egy új autónak 3-4 év alatt gatyább lehet a futóműve, mint amilyen ez volt, csak nem is tudnak róla sokszor még a tulajok sem! Egy használt autót megvétel után rendbe kell tenni, mert az előző tulaj azért adta el legtöbbször!!! Igen, az autó árához képest sokba kerül... És? aki megbízható, biztonságos autót akar maga alá, az igenis megoldja, hogy jó állapotban legyen! Amúgy piszkosul meglepődnétek, VALÓJÁBAN milyen állapotban van akár a saját autótok!!! Lehet nézni a TotalCar Műhelypornó című sorozatát, ott vannak fejek a tulajok részéről, amikor kiderül, valójában milyen állapotban is van a "szép, jó állapotú" autójuk, amit néha inkább a bontóba kéne betolni.

 21. vfts1700

  vfts1700

  9 napja

  Kellene alá egy 60-as Szolnoki Pegazus rendszer (:

 22. The Audiboy

  The Audiboy

  9 napja

  Lesz még azzal mit csinálni.

 23. vasskos

  vasskos

  9 napja

  Jó lesz, alakul. Korodbeli AX-es énemre emlékeztetsz, én is azon tanultam meg szerelni. :D Viszont ilyen kormányösszekötő lógással szerintem felesleges volt futóművet állíttatni ez csak egy személyes megjegyzés.

 24. dajjair

  dajjair

  9 napja

  Igazi szopóroller ez a saxo, de minden tiszteletem hogy belevágtál és várom a további videókat is!

  • gyorgyhanko

   gyorgyhanko

   9 napja

   Miért is? Egy 20 éves használt autón ki kell cserélni a futóművet, meg még pár ezt-azt? Ugyan már...

 25. Ricsi Obi

  Ricsi Obi

  9 napja

  7:08 azért toljuk át a műszakin mert szar a fizetés sok embernek létszügséglet az autó aki kispénzű mint én jó párszázerzen annak az a lényeg legyen váltó fék motor menjen ennyi valamint egy olcsó garnitúra gumi van az autón

 26. druszan17

  druszan17

  9 napja

  Hatos lottós 100ft-os :D

 27. sznorbi 30

  sznorbi 30

  9 napja

  Csak én hallgattam folyamatosan milyen zene megy a háttérben? 😆

 28. laszlo toth

  laszlo toth

  9 napja

  Öreg autó,öreg feleség nem jó. :)

 29. istvan fazekas

  istvan fazekas

  9 napja

  Az elso lokost is meg kelene mar hegeszteni ne logjon ugy

 30. I C

  I C

  9 napja

  Jó kis video 👍😊🥴

 31. Ádám Varga

  Ádám Varga

  9 napja

  A szívószált hona tudtátok beszerezni esetleg egy oldalt kérhetnek?🤔

  • Ádám Varga

   Ádám Varga

   7 napja

   Milyen ár értékben?🤔

  • Draskovics Andris

   Draskovics Andris

   9 napja

   Bárdiban vettük

 32. Hunor Jókuthy

  Hunor Jókuthy

  9 napja

  15:30 csak nem Tomiékhoz mész, vagyis T. Ádámhoz

 33. Imre Vancsa

  Imre Vancsa

  9 napja

  Azt hittem 1es ford focus lesz!

 34. 21 Zsltfy

  21 Zsltfy

  9 napja

  csak nekem van egy olyan erzesem h ez egy atbaszos,lehuzos szerelo?:(

 35. - Kodi

  - Kodi

  9 napja

  nekem a vts-en a leömlőnél szakadt le a kipufogó dec 24-én, egy gumifüttyös elindulást követően....hozta a Jesus aiba . 🙄

 36. NZotyoka81

  NZotyoka81

  10 napja

  Nem akarok reklámozni de tapasztalataimra hagyatkozva én a proex-es srácokat tudom neked ajánlani. Nagyon jó minőségű kipufogó rendszereket gyártanak és értik/szeretik amit csinálnak.

 37. Richard Cseh

  Richard Cseh

  10 napja

  Szerintem teljesen rakd rendbe ezt az autót, mert az évek múlásával ez fog érni egy nagyobb összeget, én szerintem!

 38. Gergely Kisvári

  Gergely Kisvári

  10 napja

  Vidd el rendes szak szervizbe, ahol értenek is ehhez a típushoz, Golden Lea szerviz Kft 16. Kerület Timur utca, vagy Pesterzsébet pjp autószerelő bt. Kende kanuth utca. Mind a két helyen csak Peugeot és Citroen gyártmányú autókkal foglalkoznak, profik és korrekt áraik vannak!!! A kipufogóval kapcsolatban igazad volt, érdemes elvinni kipufogóshoz aki kompletten legyártja neked, nekem Peugeot 306ra 45ezerért csinálták kompletten a kipufogót, plusz 45ezer volt még bele a katalizátor a kipufogó klinikán.

 39. pont.

  pont.

  10 napja

  v-tec≠vétek

 40. Đávid Łakatos

  Đávid Łakatos

  10 napja

  Nagyon jo a video csak rövid :)

  • Máté Varga

   Máté Varga

   9 napja

   Annyi lett a videó anyag amennyit dolgoztak a kocsin.. Nyilván ha több minden lett volna csinálva az is bemutatásra került volna a videóban.

 41. Aba Sámuel

  Aba Sámuel

  10 napja

  Mostantól mások csatornájának fikázásával töltöd ki az üresjáratokat ? Kezd az egó növögetni ? Nem ezért kezdelek nézni viszont ezért nem foglak .

  • Gábor Horváth

   Gábor Horváth

   7 napja

   @Aba Sámuel Miért lenne relatív? az autóról beszéltek. A totalcaros fikázást melyik videójában hallottad? Véleményem szerint egy roppant szerény és őszinte srác Andris, nem hinném hogy gúnyolódna akárkin is.

  • Aba Sámuel

   Aba Sámuel

   8 napja

   @Draskovics Andris Egy korábbi videóban a totalcarosokat , és a carvertikalos poén is relativ...

  • Draskovics Andris

   Draskovics Andris

   9 napja

   Elárulod hogy kit fikázok? Nem tudom hogy ezt hogyan sikerült leszűrni

 42. Ricsi J

  Ricsi J

  10 napja

  Remèlem egy kis olajat öntöttèl a lengèscsillapitò patron hüvelyèbe. En tettem az enyèmbe. Hûtèsben segit egy kicsit. Hővezető közegnek szoktàk alkamazni. Nekem is egy profi szaki mondta hogy tegyek bele( mellesleg a szomszèdom ès majd 10 èvet dolgoztunk egy melòhelyen)☺

 43. Ferenc Umhauser

  Ferenc Umhauser

  10 napja

  Minden tiszteletem, hogy szépen rendesen felújítod!

 44. Tibor Ertinger

  Tibor Ertinger

  10 napja

  Ócska as Franciát meg ha fizetnének sem

 45. Buda Sardi

  Buda Sardi

  10 napja

  Szaxizunk a Saxoval.:-) Rednááá!

 46. Winfarkas

  Winfarkas

  10 napja

  0-100at megnéznék andris!😂

  • gyorgyhanko

   gyorgyhanko

   9 napja

   9 körül. De kurvára mindegy. :D

 47. Joos Balazs

  Joos Balazs

  10 napja

  Ott volt az az ezüst Tesla... Az is elhagyta a kipufogóját.... 😄

 48. Hal6atlan

  Hal6atlan

  10 napja

  Kell rá egy kamrás dob megy egy kati és nem lesz rízsrakéta hangja 😂

 49. Márton Németh

  Márton Németh

  10 napja

  Alig várom hogy Andris elkezdje pályaautóvá reszelgetni a saxo-ot

  • Tibor Ertinger

   Tibor Ertinger

   9 napja

   Hungaroring Clasic caron ..E typok ..voltak kedvenceim ...egy olyan versenygep ujjaepiteset szivesen nezznem vegig...az tuti lenne

  • gyorgyhanko

   gyorgyhanko

   9 napja

   @Tibor Ertinger Szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettőt, teljesen más liga. Én várom mindkettőt, érdekesek lesznek (főleg, hogy a saját Pumámmal hasonló terveim vannak, mint Andrisnak a Saxo-val)

  • Tibor Ertinger

   Tibor Ertinger

   9 napja

   PISTA AMG SZIMPIBB.

 50. Nitr0 SyStemA

  Nitr0 SyStemA

  10 napja

  10:44 de valami kurva jó hangja van így :D simán hagynám kipuff nélkül :D

 51. hggird

  hggird

  10 napja

  Nem bántad még meg, hogy francia 20+ éves autót vettél? :D

 52. András Aradi

  András Aradi

  10 napja

  Lehet Apex rugó volt alatta, azok szoktak sárgák lenni

 53. Dávid Nagy

  Dávid Nagy

  10 napja

  Nem mindegy hová viszed cserére nálam Suzukinál egy szerviz a két első lengéscsillapítót akarták 105 ezer forintért cserélni utána néztem a dolgoknak és kiderült komplett gólyaláb mindenestül hozzá 30-30 ezer forint úgy hatvan lenne ha magam cserélném ki őket. Végül elvittem leméretni a lengéscsillapítókat 55-57% lett az első kettő hátsó 47-45% ami még bőven jó.

  • Dávid Nagy

   Dávid Nagy

   9 napja

   @gyorgyhanko Első 40% hátsó 20% a határérték műszaki vizsgán tehát ezek jó értékek.

  • gyorgyhanko

   gyorgyhanko

   9 napja

   Nem akarlak elkeseríteni, de az 50% körüli lengéscsillapító még az éppen jó kategória. Asszem valamivel 40% alatt van a határ műszakin. Én a helyedben cserélném (saját kézzel, nyilván - mármint öcsémmel ketten :D)

 54. Nagy Attila

  Nagy Attila

  10 napja

  Fresh subszkrajber here.Valahogy ugy kepzellek el mint a "ThatDudeInBlue" youtuber-t csak fiatalabb verzioban.imadom a videokat. Gyere egyszer Erdelybe,van itt par szep hely amit erdemes megnezni.

 55. mr BMW

  mr BMW

  10 napja

  Hagynád azt a rozsdás ócskavast,és tennél rá egy nyitott rendszert. Na akkor lenne igazi sportos verseny hangja.Egy sportdob rá oszt cső.Amúgy egy fingot nem ér

  • Nevem Azén

   Nevem Azén

   9 napja

   Nem hülyegyerek autót akar belőle csinálni - érthetően. Azt meghagyja a hülyegyerekeknek.

 56. Csaba Krausz - Nagy

  Csaba Krausz - Nagy

  10 napja

  12:12 Ilyet én is csináltam anno a Daewoo Racer-emnél, mikor elhagytam a hátsó dobot.. Csak én kocsi feljáró végénél feküdtem az autó alá a nagy szint különbség miatt... Ja és télen :D :D

  • Hanselbeck

   Hanselbeck

   6 napja

   Most is télen történt az operáció. :D

 57. mr BMW

  mr BMW

  10 napja

  Lerohadt roncs,erre kár költeni gyerek.többet költesz a kipufogóra és a felújításra mint amennyit ér az egész "autó".De ha neked megéri..hát hajrá.

  • gyorgyhanko

   gyorgyhanko

   8 napja

   @mr BMW hoppá, megsértődtél, mert nem jól írom... akkor te miért is írsz ilyeneket? Nem gondolod, hogy másnak pl szarul esik? Vagy, hogy esetleg nem olyan rom, mint amilyennek elsőre tűnik, meg a gazdája lát benne fantáziát. Tudom pontosan, hogy BMW, direkt ki akartam húzni a gyufát. Más márka is létezik, más is gyárthat jó autót a BMW-n kívül is, oké más kategória, de attól nem feltétlenül szar...

  • mr BMW

   mr BMW

   9 napja

   @gyorgyhanko 1.Nem "béjemvé",hanem BMW. Tudtad így helyes öcsi? 2.Egy BMW még romos állapotban is többet ér a videóban bemutatott "darabnál".De amúgy hogy is jött a témához ez a kérdésed?amúgy kösz ,kifogástalan remekmű!

  • gyorgyhanko

   gyorgyhanko

   9 napja

   megnézném a béjemvédet, milyen állapotban van... nem, amilyen szerinted, nem, amilyen a szerelőd szerint, hanem VALÓJÁBAN

  • ZambellyMotors

   ZambellyMotors

   10 napja

   Ádám Ádám hozhattal vna szenteste par toronycsapagyat, szilveszterkor meg osszekotoket. Ahelyett h itt homulsz.

  • Ádám Ádám

   Ádám Ádám

   10 napja

   ZambellyMotors és nem fért bele gondolom egy 3000 forintos torony csapagy meg a kormány összekötő 😄ha már ki volt véve ...de a futómű jó lett 😂záró mondat ..

 58. Gergely Csáki

  Gergely Csáki

  10 napja

  Ez hatalmas video. Sokat nevettem 😄 Jó fej a srác

 59. Records of Hungary

  Records of Hungary

  10 napja

  Az volt ám a Straight Pipe. kipu nélkül menet közbeni hangról van felvétel?

  • Ádám Tamás Makács

   Ádám Tamás Makács

   10 napja

   @ZambellyMotors instan nincs 🙄

  • Records of Hungary

   Records of Hungary

   10 napja

   @ZambellyMotors nincs instam.... Facebookra nem tennéd fel?

  • ZambellyMotors

   ZambellyMotors

   10 napja

   Records of Hungary nezz az instamra ott van🤣🤣🤣🤣 @zambelly

 60. Leslie G

  Leslie G

  10 napja

  Hirtelen micsoda jó kis kamrás dízel lett belőle, nem is kell rá kipufogó. 😂

Következő