az ismeretlen Tarlós | második rész

Tetszett a videó? Szállj be a finanszírozásunkba akár csak havi 300 Forinttal, hogy folytathassuk a munkánkat! patreon.com/slejmshow
Háromrészes dokumentumfilm sorozatunkban Budapest jelenlegi főpolgármesterének három évtizeden átívelő politikai karrierjét mutatjuk be. Folytatása következik!

Megjegyzés 

 1. Felleg 4

  Felleg 4

  Napja

  32:47 - komoly indulatkezelési problémák - ez óriási; a schumanntó szénásikám

 2. aditua garbigailua

  aditua garbigailua

  6 napja

  Erőlködj, görény! Azért fizetnek.

 3. Berta Gábor

  Berta Gábor

  6 napja

  Na most tisztelt partizán nézők!Kezdjük az elején, én elhiszem hogy ti nagyon fiatalok vagytok és mindent meg akartok változtatni , de nem, nem írok semmit mert akkora a szakadék köztem és ti köztetek, hogy az már áthidalhatatlan, legalábbis szerintem, meg nem is akarom áthidalni mert veletek nincs remény, bocs, ez az én véleményem.További jó marcinézegetést meg a többi.

 4. REAZSIANZ REEUROPEANZ

  REAZSIANZ REEUROPEANZ

  7 napja

  FIDESZ-KDNP = LÁNYABORTUSZOS IDEGENHÍM-TÚLSZAPORULAT(India,Banglades,Emirátusok,SzubSzahara). Vlkik kérdezzék má'+ őket h ezekkel mé'nem riogatnak és az ezek elől menekülőket(nőket hozó/ideszülőket) miért nem oltalmazzák-hangsúlyozzák(SzaudiakVatikán?)! Mostanra már több 100milliókkal több a hímnemű a bolygón mint a nő(k) és a számuk rohamosan m-l-kedik! EZEKNEK ÜRÍTIK KI AZ ORSZÁGOT? huplayer.info/show/VHVoa25qdHN4TmM.html

 5. dUbDoGSteP

  dUbDoGSteP

  8 napja

  Utolsó rész?! Hahó!!! remélem nem szavazás napjára hagyjátok, h alig jusson el pár emberhez!!!!!!!

 6. Frank Waldner

  Frank Waldner

  8 napja

  TARLOS EGY NACI !

 7. herczeg richard

  herczeg richard

  8 napja

  Gratula Pertizanok!!!!!!Innen Hollandiabol is koszonom a minosegi tenyfeltaro anyagokat!!Eszmeletlen milyen franko munkat vegeztek!!

 8. Mugli01

  Mugli01

  9 napja

  Csak így tovább a minden hájjal megkent dölyfös jogászok ellen!

 9. Ced Rolyes

  Ced Rolyes

  9 napja

  💗💗💗🌸🌸🌸 ♥♥♥♥🌸🌸🌸💗💟💟😄😄😄😄💸💸💸💗💗 😄😄😄😄💗💗💗🌸🌸🌸 *Jézus Krisztus az egyetlen igaz Isten!* *Az egy Isten, aki feltámadt a halálból, és örökké él.* *Jézus Krisztus az egyetlen képzett, hogy nekünk örök életet.* *is gyógyítani testüket.* *(nézz fel és kérdezd tőle)*

 10. Tamás Ollár

  Tamás Ollár

  9 napja

  Ó, csak nem karaktergyilkosság???? Csak nem lejárató kampány??? És éppen egy héttel a választások előtt, hogy nehogy cáfolni lehessen.

 11. Bal-lib Vadász

  Bal-lib Vadász

  10 napja

  Kérdés: Mikor láthatunk egy hasonló életrajzi filmet Gulyás Marc(s)i titkolt és nem nyilvános életéről, amellyel nem szeret dicsekedni, mert csak negatív véleményekkel illetnék az EGÉSZSÉGES SZEXUALITÁSÚ nézők????

  • Bal-lib Vadász

   Bal-lib Vadász

   10 napja

   @HayashiKreta Akkor néhány alapvetés. 1. Borkai és a fidesz is elmehet a csába! Egyiket sem szívlelem! 2. Nem kell emberek életéről döntenie Marc(S)inak. Csupán, ha ő úgy dönt, hogy más közéleti emberek életének árnyékos oldalait mutogatja, akkor úgy volna tisztességes, ha esetleg róla is készülne egy ilyen "bemutató" film. Abban biztos vagyok lesz is. Vagyis nem a döntési pozíció, hanem a véleményformáló közszereplő minőségében lehet ilyent készíteni róla. Borkai: A férfi-nő kapcsolat szexuálisan egészséges. Hogy ezt nem a feleségével tette, az mindenképpen erkölcstelen, de nem egészségtelen! Te kevered a fogalmakat! Demszky Gábor liberált hibbant sok-sok éven volt BP döntéshozója. Lám róla nem akart Marc(s)i filmet készíteni. Ahogy a zuglói üdvéskéjükről, Kari Geriről sem. Ahogy az újpesti 40%-os csapatról sem! Miért is? Ők nem elég komoly döntéshozók? Vagy csak Marc(s)i célja inkább Tarlós esélyeinek csökkentése volt, hogy Lúzer Geri egy picit jobban szerepeljen. Amúgy ezzel a filmmel nem az elkészülte a baj, hanem az időzítése. Ettől függetlenül (szerintem) Tarlós simán nyer. Mondom ezt úgy, hogy semmi közöm Bp.-hez. 140 km-re élek onnan. (Hála Istennek) Csak viccesnek találom a belpesti, romkocsma lakó, fürtös hajú, ál értelmiségi, bal-liberális erőlködését! Demszky idején meg lehetett volna mutatni. Nem sikerült! Most miért is kéne visszaengedni őket?

  • HayashiKreta

   HayashiKreta

   10 napja

   Gulyás Marci kinek az életéről dönt? Főpolgármester lenne, miniszterelnök, képviselő? A kérdéseire kell válaszolni. Az egészséges szexualitást Borkainál kell keresni?

 12. Nóra Bana

  Nóra Bana

  10 napja

  Nagyon jó lett, köszi.

 13. Imi rozsa

  Imi rozsa

  10 napja

  A gecik gyüjtő helye a fideSS

 14. Janos Balko

  Janos Balko

  10 napja

  Fantasztikus. Titkok az újságból, énekelve. Galíciai ószeres ősei kántálktak így batyuval a hátukon valaha.

 15. once upon a time

  once upon a time

  10 napja

  36:57 schmidt, tarlós, borkai, szép társaság. Undorító emberek.

 16. Buzas Attila Attila

  Buzas Attila Attila

  10 napja

  Fojtatni fojtani más fidesz és nem fideszes politikusról.

 17. Gergely Takács

  Gergely Takács

  10 napja

  Nem tudom hogyan csináljátok ezt a minőséget (tartalmi és produkciós értelemben is), de nagy meló lehet benne és abba ne hagyjátok!

 18. Bálint Bb

  Bálint Bb

  10 napja

  Hajra tarlos ,megint megnyered!

 19. Zsolt Szeredi

  Zsolt Szeredi

  10 napja

  Gyerekek! Ez nagyon nagyon kevés.

 20. Róbert P

  Róbert P

  10 napja

  Állítólag az anyagot megveszi az M1 is....

 21. Róbert P

  Róbert P

  10 napja

  NER ürülék

 22. péter nagy

  péter nagy

  10 napja

  ,,Nincs ésszerűség utasítás van!"

 23. András Szabó

  András Szabó

  11 napja

  Kicsit sem független.

 24. László Kristály

  László Kristály

  11 napja

  Nagyon jók a videók, szeretem. De ez az "énekelve" beszélés engem rohadtul zavar.. bocs

 25. rootshaper

  rootshaper

  11 napja

  igazi élfideszes szélkakas, a független, akit a fidesz és a kdnp támogat, a szigeten színpadot bezáró, aki a választások után már a nagyszínpadon parádézik és adja elő idejétmúlt ostobaságait a maga idegesítően szenvtelen hangján és stílusában

 26. Black Light 999

  Black Light 999

  11 napja

  Pénz beszél, kutya ugat!

 27. Viktor Csete

  Viktor Csete

  11 napja

  No, megérkeztek a bérkommentelők.

  • Bela Gabanyi

   Bela Gabanyi

   11 napja

   Üdvözöllek a csapatban!

 28. Rita Erdősi

  Rita Erdősi

  11 napja

  Ez a Gulyás egy undorító gerinctelen senki.

 29. zsóka Balogh

  zsóka Balogh

  11 napja

  Mindegyik egyforma szarházi

 30. Szvetozár Vasmacskakovácsházy

  Szvetozár Vasmacskakovácsházy

  11 napja

  Tarlós a király!!! Ti meg sunyi...stb. Söt!!! :)

 31. Ferenc Fogarasi

  Ferenc Fogarasi

  11 napja

  Minden tiszteletem a munkádért !

 32. Barna Horváth

  Barna Horváth

  11 napja

  Azt megkérdezhetem, hogy Karácsony Gergelyről miért nincsen ilyen dokumentum film? Eddig kifejezetten szerettem a Feles/Partizánt, mivel mindkét oldalt (bal/jobb, nagyvilág/kishazánk) személyeit, simlijeit bemutatta, korrektül, (szinte) pártatlanul, ugyanakkor ezt nem érzem így helyesnek. Nem, nem vagyok Fidesz párti és kifejezetten örülök egy ilyen minőségű filmnek és vártam már a második epizódot, de ez így nem kettős mérce véletlenül?

  • Ottó Kotroczó

   Ottó Kotroczó

   8 napja

   @Barna Horváth A balra tolódásnak valószínűleg pénzügyi okai vannak, nem kell nagy fantázia a megrendelők kiléte felől.Semmi nem történik ok nélkül.Egyébként sajnálom a pártatlanságot e-miatt néztem én is a videókat.Most majd más szemmel nézem azokat.

  • Barna Horváth

   Barna Horváth

   9 napja

   @HayashiKreta tudom. Ha ellenzék fikázást szeretnék hallgatni, akkor M1, HírTV és TV2 az én csatornám, de nem ez volt a lényeg. Azt kifogásoltam, hogy míg régebben "pártatlan" volt a csatorna, úgy jelenleg meglehetősen eltolódott balra, ami természetesen nem gond, ugyanakkor Karácsony füle mögött is bőven akad vaj, amiről szerintem a korrektség teljében, illene legalább említést tenni, ha már kampány van és politikával foglalkozik a csatorna. :)

  • HayashiKreta

   HayashiKreta

   10 napja

   Tv2-n keressed!

 33. Zoltán Nagy

  Zoltán Nagy

  11 napja

  A műsor egyik fele klivinyiről szól, a másik meg semmiről.

 34. Hartmann Janos

  Hartmann Janos

  11 napja

  1994 -es dolgok??? Undorító, hogy 25 éves dolgokkal jöttök.De amikor a saját botrányaitokról, hülyeségetekről, van szó, akkor már a tavaj előtti dolgok is régen történtek.

 35. Gyuga Sándor

  Gyuga Sándor

  11 napja

  parkolási maffia vagy Tiborc adó miat szavazunk karácsonyra vagy mert tamogata olimpiát ? Vagy miért ? De érdekes módon partizán ilyennel nem foglakozik vagy hogy olyan part melle alt be akik be engedtek Putyint kettős mérce itt sincs meg az egyiket nagyítóval másikat meg finoman mert most osszefogAs van :D bocs de putyinrol Putyinra nem szavazok

 36. Matrai István

  Matrai István

  11 napja

  Nagyon igényes munka, hiányt pótol amit csinálsz. Köszönet. :)

 37. István Szántó

  István Szántó

  11 napja

  Jelenírás. Ahogy a tudomány fejlődése során új és új fogalmakkal kell megbarátkoznunk, úgy látszik nem kerülhetjük ezt el hétköznapjainkban az aktuális napi politika és közéletünk során sem. Változó világunkban a változás olyan gyorsan megy végbe, hogy összefoglalása a soron következő döntéseinkre /minthogy a jövőre a jelen trendjeiből következtethetünk/ való felkészülés alapfeltétele.

 38. Az Ész Építész

  Az Ész Építész

  11 napja

  Ócska hazugságokkal tarkított,bugyuta ,balliberális propaganda!

  • Az Ész Építész

   Az Ész Építész

   11 napja

   @Partizán 1000 példát fel lehetne hozni ebből a 2 részből,de például csak egy konkrét példát kiemelve,azt próbáljátok itt sugallni,hogy Tarlós 2006-ban az antiszemita Jobbik támogatásával volt főpolgármester jelölt. Álságos és képmutatü tempó,miközben még kézzel lábbal küszködtetek ti is,hogy szalonképessé tegyétek a ballibek szemében ezt az antiszemita pártot,aminek vezetői ma is ugyanazok nagyrészt,mint 2006-ban 😊😊😊😊

  • Partizán

   Partizán

   11 napja

   Miért is?

 39. Imre Molnár

  Imre Molnár

  11 napja

  Egyre izgalmasabb, mint egy jó krimi! Mikor jön a harmadik rész? Szép munka, ezért fontos, hogy támogassunk a patreon-on a Partinzánt!

  • Partizán

   Partizán

   11 napja

   A jövő hét második felében.

 40. Ronald Michael

  Ronald Michael

  11 napja

  Weinacht és a bagázsa saját maga, saját hangján, saját felvételein árulják el, hogy mekkora gazemberek.Te meg azt mutogatod, hogy mi történt száz évvel ezelőtt? Ez a saját rajongóidon kvül kutyát nem érdekel. Arról készíts videót, ahol Tarlós ő maga beszél arról, hogy szétlopják a kerületet, vagy hogy kell a kokain kiszárítani, vagy legalább egy olyat mutass, ahol Tarlos ellopott valamit. Ja, hogy ilyen nincs, csak hogy leállítatja a hangos zenét? Apukám, ez mint ahogy mindig, édes kevés...

 41. Attila Lévai

  Attila Lévai

  11 napja

  Amikor a jegyző (Sárádi Kálmánné Gabriella) bejött a képbe, és jöttek az infók: hogy jogász, törvénytisztelő ugyan, de megkeresi a kiskapukon a mindenkinek megfelelő réseket, teljes erőből (vakon) támogatta Tarlóst, "minden körülmények között egyetért vele, felvállalva bizonyos kellemetlenségeket is", és "aki ugyan nem a polgármester embere, nem a polgármester hatalmának biztosításáért felel, hanem a törvényességet felügyeli" ..."aki konkrét jogszabályokat is hajlandó volt kreatívabban értelmezni". Szóval nekem menet közben, aztán visszanézve is az jutott eszembe, hogy a hölgy megelőzte a korát, konkrétabban példát mutatott korunk jogászfejedelemnőjének, Varga Juditnak.

 42. maganyossag

  maganyossag

  11 napja

  Azért ez, a kokainos szoci videókhoz képest csupa spekuláció.

 43. Bendeguz62

  Bendeguz62

  11 napja

  Hazudsz ,már a legelején nagyot hazudsz ,meg végig ,azért aki akarja ,az egyből leszűri ,ennek semmi köze Tarlósnak .

 44. Joe Bee

  Joe Bee

  11 napja

  Baszki Marci, ti egyre jobbak vagytok...! Respect, hajrá, nagyon szép munka és irány! Köszönjük a sok időt és odaadást ebben (is).

 45. tiikeri

  tiikeri

  11 napja

  Még egy gondolat! Az MSZP-sek nem igaz hogy nem tudták ennek az embernek az előéletét! Ennek ellenére soha sem valódi dolgokkal támadták, ha egyáltalán! Ebből ez a lóláb is kilátszik!!

  • Gyuga Sándor

   Gyuga Sándor

   11 napja

   István Szántó jo kis szektás gyerek vagy :D parkolási maffia vagy Tiborc adó miat szavazunk karácsonyra vagy mert tamogata olimpiát ? Vagy miért ? De érdekes módon partizán ilyennel nem foglakozik vagy hogy olyan part melle alt be akik be engedtek Putyint kettős mérce itt sincs meg az egyiket nagyítóval másikat meg finoman mert most osszefogAs van :D

  • István Szántó

   István Szántó

   11 napja

   Tudod ahhoz, hogy ennek az emberforma állatnak az előéletét igy mikroszkópon keresztül nézhessük, erkölcsi érzéken kívűl jó sok kutatásra is szükség lehetett, ez pedig fáradtságba időbe kerül. ilyesmi mszpéseknél /ahogy a fideSSnél még affinitás sem/, nem létezik.

 46. tiikeri

  tiikeri

  11 napja

  Tarlós-fidesz-bűnözés- korrupció, egy kutyuska! 2.8 millióan szeretik a profi bűnözőket! Nem csak Mo-on van ez így!

 47. guLi

  guLi

  11 napja

  Istentelenül jó, amit csinálsz, Marci, csak légyszi, kevesebbet énekelj a prózában! :)

  • Klára Nemes

   Klára Nemes

   11 napja

   @Ferenc Zsolt Zopcsák huplayer.info/show/REJoQmNRSk1GWWc.html&feature=share Cél a soros terv huplayer.info/show/a0xydkV4T1RwWVE.html huplayer.info/show/UjhsaC1Kc2ZJLUE.html

  • Kriska Ati

   Kriska Ati

   11 napja

   @Ferenc Zsolt Zopcsák jó megfigyelés, a szünetek a vesszőnél megy, de a hangsúlyozás még nem :D

  • Ferenc Zsolt Zopcsák

   Ferenc Zsolt Zopcsák

   11 napja

   A héten végre rájöttem az algoritmusra hogy miként beszélhet bárki gulyásosan: A mondat utolsó szavában van a kulcs: annak kell az első szótagját magasan, az összes többit meg 5 hanggal mélyebben, de egysíkúan mondani - egy ötszótagú szó esetében HLLLL. Próbáld ki, én az irodában ezzel borzolom a kollégák idegeit... :D Ha még autentikusabb akarsz lenni, akkor a vesszőnél a szünetet a normálisnál kétszer hosszabban kell tartani. :D Gyakran a cicckaccmintázat is előjön a szótagolásban: HLHLH (pl. "Tarlós Istvánnak"), de azt még nem sikerült megfejteni, hogy mitől függ.

 48. Peter Hodai

  Peter Hodai

  12 napja

  Baloldali fordulat kéne itten. Radikálisan baloldali. Csak hát a jó öreg Sarlós István summant, a jó öreg Karácsony meg annyira baloldali, mint amennyire Závecz-ék mérik, hogy kell lennnie. Marci! Téged aztán tényleg igazi baloldalinak tartalak! Jó szívvel szavazol Gerire?

  • CritiCube

   CritiCube

   11 napja

   @Gyuga Sándor neked nem teljesen mindegy, miről van szó? fideszes agyhalott vagy.

  • Gyuga Sándor

   Gyuga Sándor

   11 napja

   CritiCube parkolási maffia vagy Tiborc adó miat szavazunk karácsonyra vagy mert tamogata olimpiát ? Vagy miért ? De érdekes módon partizán ilyennel nem foglakozik vagy hogy olyan part melle alt be akik be engedtek Putyint kettős mérce itt sincs meg az egyiket nagyítóval másikat meg finoman mert most osszefogAs van :D

  • CritiCube

   CritiCube

   12 napja

   itt csak forradalommal lehetne radikális baloldali váltást elérni, talán még úgy sem, az emberek annyira be lettek hülyítve a ner által, hogy már észre sem veszik, hogy fasiszták, normálisnak tartják magukat, na meg azt a helyzetet, hogy a baloldaliság bűn. ezt nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni. azért kell karácsony győzelme, hogy gyengüljön orbán túlhatalma. hogy egy kis kontroll kerüljön a gépezetbe, hogy ne sikerüljön tovább egyszerűsíteni az egypártrendszer épülését. lehet azt szajkózni (puzsér után), hogy a fidesz is és az ellenzéke is egykutya, de ha így is lenne, akkor is: volt különbség rákosi és kádár között. az egyik elvitt a fekete autóval, a másik eltűrte, hogy felszámolják elavult rendszerét... orbán nem tűri, hogy szembemenjenek vele. orbán ellenzéke viszont sokkal inkább behódol a népakaranak, nem ír át minden törvényt a saját akaratának átvitelére, hanem olyan akarata lesz, amit a törvény megenged. az árnyalatnyi különbségnél ez jóval nagyobb. épp ezért: ha radikális változást akarunk, nem hagyhatjuk ki azt a lépést, hogy a hatalmat a "kisebbik rossznak" adjuk. hisz két választás van: a nagyobbik rosszat támogatjuk a hatalmonmaradásban, vagy elkezdünk gyártani valami újat, ami a nagyobbik rossz közbenjárására nem "valami új" lesz, hanem szimplán a kisebbik rossz egy új tagozata. vagy te elhiszed puzsérnak, hogy a fideszes vén kurvák ne tartanának bármilyen új, orbán ellen is ágáló kezdeményezést sorosista sátáni összeesküvésnek? az épeszű emberek hiába nem így gondolkoznak, a fideszes agyatlanok számára kettő pólus létezik: a fidesz és a pusztítandó mindenki más. amíg a fidesz irányít MINDENT, addig az új kezdeményezések halálra vannak ítélve. ezért muszáj a kisebbik rosszat választani. nincs más.

 49. Peter Hodai

  Peter Hodai

  12 napja

  Ez a videjó tele van coub-képes mondatokkal! :D

  • Peter Hodai

   Peter Hodai

   12 napja

   "Homoszexuálsis cselekmény nem történt a sátorban" -az egyik legnagyobb mondat. Egyenesen mintha valami 1990 évek beli Kékfény műsorból jött volna.

 50. cocola119

  cocola119

  12 napja

  Pipi a kaméleon. Köszönjük,szép munka!

 51. Dodó Kukucs

  Dodó Kukucs

  12 napja

  Ez a klasszikus gazember figurája "gentelmannak" öltözve. ÓBudáért sem tett semmit, a fővárosért sem. Bűnözők vannak. Azért a Pataki Attila is megérne egy riportot, mert minden fidesz közeli alakon ott a fotója. Az is egymaffiózó. Nagyon jó munka ez is! Na, erről beszél a MAyor PUZSÉR! Ezért kell őt választani, hogy ezt a rohadt elitet kisöpörjük végre.

  • MeloStep

   MeloStep

   10 napja

   ..sőt, lehet Pataki a vezér. Miután elrabolták az idegenek pontos utasításokkal engedték vissza közénk, de főleg egy jövendöléssel, mely szerint orsós vitya lesz a világ ura és ezt minden igazhitű Magyarnak körmeszakadtáig támogatni kell

 52. Noemi Bujáki

  Noemi Bujáki

  12 napja

  Micsoda buli :) a Szigeten. A szivárvány Tarlóséknak belefér a légköroptikai jelenségek körébe vagy a levegőben kialakuló természetes képződmény, olyan helyen ahol sokat esik az eső, hogy ilyen szépen hétköznapiasan fogalmazzak? Mivel azt kell gondoljam, hogy nem, ami több mint érdekes....................

  • Noemi Bujáki

   Noemi Bujáki

   11 napja

   @Fúló Dúló No de Há. Csé, ars poeticaja itt is csodálatosan látszódik. 4. "Ha a jó ügynek nem tudsz az élére állni, taposd el!" azért érdekes ezt a technikát élőben is látni. Erre a mondatra azonban fognak emlékezni. Miben fogadjunk, ámbár nem szeretek jósolni, hiszen az alfa és az omega egyszer körbeér!

  • Fúló Dúló

   Fúló Dúló

   12 napja

   Vicces mi? Ami még viccesebb, hogy évtizedek múlva a mai sziget is ugyanilyen vicces lesz az akkori fiataloknak ;)

 53. Sarkozi. A. P.

  Sarkozi. A. P.

  12 napja

  Marci, alapvető hír-forrássá váltál! 👍

 54. Szabi

  Szabi

  12 napja

  nem lebecsülve a Partizánt, de szomorú, hogy egy ilyen dokumentumfilmnek egy youtube csatornán kell megjelennie. sokat elmond a hazai média állapotáról

 55. JozefK78

  JozefK78

  12 napja

  Szép munka!

 56. László Orsós

  László Orsós

  12 napja

  Nagyon jó ez a rész is! Tarlós egy igazi senki!

 57. Viktor Csete

  Viktor Csete

  12 napja

  Ez megint "szép" volt! Csak így tovább, le ne álljatok! 😀

  • Viktor Csete

   Viktor Csete

   11 napja

   @Klára Nemes :D:D ezek ilyen fideszbecsábító werkfilmek? :) Naggyon ütősek!

  • Klára Nemes

   Klára Nemes

   11 napja

   huplayer.info/show/WUhzZ3ZCTUdHcE0.html huplayer.info/show/S25mdUYwb1loQWs.html huplayer.info/show/REJoQmNRSk1GWWc.html&feature=share huplayer.info/show/cWZPUlFkbXVUMjg.html

 58. Krisztián Kőrösi

  Krisztián Kőrösi

  12 napja

  Jó sok műsoridő ment a Szigetre. Még egy, ami inkább javaslat: a jelenlegi ellenzéki, illetve már levitézlett de visszatérni próbálkozó figurákról is jó lenne hasonló feltáró riport.

  • Gábriel Gyógyír

   Gábriel Gyógyír

   12 napja

   @Krisztián Kőrösi Akkor még nem vetted észre a lényeget: huplayer.info/show/LVQtaXZqN2xxazA.html Ez egy hipnotizált szolga 'nemzet', aki nem igazán nemzik. Bizony. Már a 18-19 éveseket zsarolják a középiskolában, akik még nem törtek meg. Nem véletlenül menekülnek külföldre, egy időben (pár éve) 70 % már külföldön akart élni/tanulni az érettségi után. Most se hinném, hogy 40-50%-nál kevesebb lenne.

  • Krisztián Kőrösi

   Krisztián Kőrösi

   12 napja

   @Gábriel Gyógyír lehetne bizony sokat. Demszky és Torgyán is szülővárosomban Budakeszin panamázgatott évtizedeket sok másik "honatyával" együtt. Van vaj mindegyiknek a füle mögött bőven, csak amikor manapság ezt pedzegeted már fidesz-bérenceznek. ☮

  • Gábriel Gyógyír

   Gábriel Gyógyír

   12 napja

   Sok ilyen lehetne, hiszen több mint húszezer még itthon élő ember érintett. Aki túl kiváncsi, annak itt van még terep. Te hol élsz, hogy kimaradtál ebből? Node! Te pont az aktuális fő gonoszról miért terelnéd el a figyelmet? Ő, Tarlós pitiáner maffiózóként indult, de egyedül annyi csalót, 'vállalkozót', jogászt és bűnözőt ismert meg máig, mint egy 25 éve praktizáló rendőrfőnök (vezető nyomozó). Pető György-gyel együtt pedig konkrétan államcsődöt tudnának okozni, ha beindulna az igazságtétel és az igazságszolgáltatás az 1990-től felhalmozófott ügyekben. Peace. Béke.

 59. Order89

  Order89

  12 napja

  Ebből is látszik milyen belterjes a magyar politika. Egy kutya.

 60. istvan tamas

  istvan tamas

  12 napja

  lehetne más a narrátor, hangsúlyozni nem nagyon tud..

  • Szabi

   Szabi

   12 napja

   De Martonnak szerepelnie kell

Következő